10år sedan discoteks branden

Jo idag är det 10 år sedan Backaplansbranden var. Kommer ihåg att vi hade en tyst minut för dem som omkom i branden när vi kom till skolan därefter. Att det var folk från Högsbo som hade vart där på festen. Att sånt händer så nära :/

Vi får ta och tänka på personerna som var med idag lite extra tycker jag!

För du kallar henne Tess

Jöpp, nu har jag en grej inplanerat på jullovet hemma i Göteborg. Ska gå och träffa en person på reklambyrån Hundra"100" och via upp mi portfolio som jag måste finslipa ganska mycket tills dess... Men saker kommer måste bara få det gjort. Så får hoppas att dem blir nöjda eller om jag får bokat in några andra byråer tills jul som vill ha mig där i 10veckor... :D Vem skulle tacka nej?! (A) höhö. 

Nej, nu ska jag fortsätta med projekt Hialös som vi ska ha möte med imon och via upp våra fina skisser + har en affisch som ska vara klar tills på onsdag oh jag har inte ens börjat :S 

Nu blir det chai-latte och plugg! 

fluffiga, vita & smälter i munnen

MummA! Igår bakade jag riktigt smarriga maränger som jag och Moa ska ha till våran marängswich lr ah hur det nu stavas? Ska bli mummsigt! Så nu snart ska jag åka iväg på ytterligare en dags jakt efter mina kamben som inte verkar finnas någonstans i hela Nyköping, någon som vet vart jag ska leta?! Denna genialiska idén kläckte vi igår. Ja igår fick jag en sak till som jag längtat efter ett tag, en kebabrulle (A) Jag och Moa satt och myste med en rulle var och massvis av prat, riktigt trevligt. Så helgen kommer att bli riktigt lugn, men det behövs också.

På torsdag kommer mor & far upp för att hjälpa mig att måla och tapetsera om i lägenheten :D Tror det kommer bli riktigt mys. Men jag nöjer mig med vardagsrummet. Hänger ju inte direkt i sovrummet, i alla fall inte vaken. Så det får bli så. 

Undrar om mina läckerheter har beställt biljetter till mig ännu? mihi ska bli så kul att dem kommer upp! Babianen har ju inte sätt min lägenhet ännu. Fast ingen kommer ha sätt den helt nymålad och utan alla fula hål! :D woho! 

Ska åka och shoppa in resten nu och packa ner marängerna så drar jag  mot Brandkärr och Moa som har införskaffat Sex and the City the movie så blir en riktigt girls night!


Have a nice saturday!     



 

smet och klet och vattnet slutar att rinna

Funderar på att gå och ta mig en dusch så att jag kan få igång min kreativitet. Den vill inte ploppa fram riktigt :/ Funderar också på att baka åh ta med till chris & moa idag till middagen. Men vad ska jag hitta på i såna fall? Dom blev sugna när jag sa päron paj. Kankse ska ställa mig och baka i alla fall? Rätt så sugen men då måste jag gå och handla...

Får se vad jag ger mig in på :D 

vita flingor på himlens mörka hål

Kommer ihåg när jag var liten, alltså riktigt liten. 

För folk säger att jag fortfarande är väldigt liten. Men jag själv känner mig vuxen, flyttat hemifrån och ska i stort sätt klara mig själv. Okej, mina föräldrar hjälper mig väldigt mycket, men studielån ger inte mycket pengar! Varför uppfattas jag inte som jag känner mig? Är det för att dem är äldre? Eller för att jag fortfarande inte är så gammal... förmodligen. Har inte så många år på nacken, men väldigt lång jobberfarenhet, väldigt lång, längre än dem flesta i min ålder och personer som är äldre ändå. Hör detta hit egentligen, nu svamlar jag bara antagligen. 

Kommer ihåg när jag var liten, alltså riktigt liten. När det föll vita flingor från himlens mörka hål & vi barn vaknade på morgonen då landet var i vitt.

nakna överkroppar och fylliga läppar

Har väldigt tråkigt här på bussen, har fortfarande inte kommit fram, ca:15min kvar och sedan ska jag vänta på bussen hem i 30min :O 

Men satt och kola igenom alla visningsbilder på msn precis och fick en fundering. Längtar folk till sommarn lr har dem bra minen från sommarn som va kanske? För av 33st som var online just nu har 20 personer bar överkropp på sina bilder, okej flickorna har en bikini/bh men dem flesta var killar... Det ruskiga höstvädret har ju kommit så kan väl förstå till en liten del att man saknar sommarn. 

En tanke bara! ;D

Du trivs med att flyga över berg och hav utan att veta att det du letar efter finns här.

hoppas hoppas hoppas att du har det bra där borta i landet, utanför civilisationen. Men hur kan jag veta, känner jag dig så bra? Vet jag änns vem du är...? Skulle vilja veta haha. Sitter på väg upp till Nyköping nu och bussen svängde ut från Jönköping för typ 30min sedan. Åh nu var det precis Grännas polkagrisfabrik som låg till vänster om mitt huvud :D Ni förstår väl vad ni missar?! ;D

Hör av dig när du finner tid, gärna nu när jag är uttråkad och drömmer efter kamben (A) som inte går att hittas i Nyköping (än så länge i alla fall) 



Dream on!

Flyr med vinden till landet Ingenstans

Nu var det dags, dags för dagen hemgång. Om jag nu kallar det mitt hem. Mitt nuvarande hem men inte permanenta. Är förvirrad. Ska åka tillbaka till Nyköping idag i alla fall, men det känns ändå skönt. Snart kommer ju Mamma och Pappa upp igen, typ om två veckor och då ska vi tapetsera och måla finfint i min lägenhet ;D mihi. 

Tack för den bästa helgen på väldigt länge!

<3

mjölet smetar och drickat yr, och vad händer ute i världen egentligen?

Riktigt lyckad helg måste jag få säga ändå! I fredas så började vi på PC och hade det galet trevligt! Nästan när vi skulle gå så kom Ida och Robin och gjorde oss sällskap och sedan mötte vi upp Evelina och drog oss vidare till trädgårn där vi schakade jelly haha. 
I lördags så gick jag upp i tid, men ah går alltid upp i tid eftersom att jag inte kan sova länge på morronen :P Men jag, mamma och syran åkte till IKEA och shoppade lite och tog oss en fika. På kvällen var det dags att vandra bort till Frida som fyllde år i fredags för att fira henne. Från början kände jag inte för att gå med bort eftersom att jag tyvärr börjar bli sjuk nu också! Men som tur hängde jag med och hade det väldigt trevligt och har lärt mig att ta imot kortet med munnen när man blåser haha, ricktigt stolt eftersom att jag var mer än kass innan och blev sedan ett riktigt proffs haha. Burken gick också jätte bra för mig och tycker vi kunde bytt innan när jag sa det :D 

Nu håller jag på att baka kaka som ska med ner till min syster som ska bjuda på middag i sin nya lägenhet. Väldigt fin faktiskt, hon har kommit i ordning riktigt snabbt. 


/yoomahn!


löven åker med den visslande vinden!

Precis som hösten är på   väg med full fart idag är jag också på väg hem till Göteborg idag. Just nu sitter jag på bussen och när jag startade upp datorn för 5gången eftersom att felet inte är lagat ännu så såg jag helt plötsligt att det fanns internet! Tydligen så har Swebuss det på sina bussar. Vem vet, kommer kanske alltid ta bussen nu när man får gratis internet i priset ;D Fast efter att bara ha suttit i knappt 5min börjar jag bli åksjuk för att kolla ner på skärmen/tangenterna så ja, hela resan blir det inte att sitta med datorn.

Ses snart alla mina Göteborgare <3     


sisådär denna gång blev det rätt!

Det man gillar gör man gärna, Det man gör gärna gör man ofta, Det man gör ofta det blir man bra på. 

Datarådgivarnas ordspråk

för trånga skor och vind i håret

Mycket att göra helgen började redan på torsdagen, fast det är ju inget ovanligt för oss... På torsdan blev det middag på      
O´learys med många utav flickorna i klassen, 12 st faktiskt :) Riktigt trevligt förutom att jag hade haft migrän den dagen och armen va avdomnad :S   På fredagen blev det ost &vin kväll, men avstod från vinet,  inget jag är förtjust i (A) Men innan det blev dags att ta fram osten gjorde vi rårakor m. bacon och vitkålslingon. Sen när osten och allt där till kom fram på bordet, mums va gott, även om jag inte är någon ostmänniska, så va det gött :D  På kvällen blev det utgång trevligt till en början, men sen vet jag inte vad jag tycker. Är såå TRÖTT på tjej-tjejer som ska snacka bakom ryggen på en, och vara of, why not bara säga rakt ut till personen att man tycker något är fel så löser det sig tillslut?  Slutade med att jag sov hos Christel och hemvägen var ett riktigt äventyr! Hon skulle skjutsa mig, jag fick sitta på sidan på pakethållaren eftersom att hon har en korg på den ena sidan. Men ah kände mig skräckslagen till en början, för Chris kan inte cykla, men det gick hon har övat och med övning kommer färdighet :) 

På söndagen så blev det slappt, jag och chris gick till Öppen hand och shoppade second hand, jo idag gick jag därifrån med en påse, och i påsen låg 4st Lp-skivor (A) haha. 
Efter det så gick vi in till stan och tog en fika med Daniel. Vi följde med grabben hem eftersom att Moa som är Christels "sambo" var hemma i lägenheten med hennes pojkvän tyckte vi att dom kunde få vara ensamma på dagen + att lathet spelade in :D Vi åt upp hans mackor och hittade sedan små larver överallt på bordet :O  så äckligt! Sedan gick vi flickr och la oss i sängen och Danne fick laga mat till oss, han kan faktiskt. Sedan blev det mer sova efter middag. Vi gick sedan vidare till Isabella för att kolla matchen, inget vidare tyckte jag. Där slutade kvällen, alla var helt slut.




Snart är det hem till Göteborg som gäller 5 dagar kvar, vill ha torsdag!   

bultar i huvudet och myror i armen

uuh! mitt huvud och arm mår fortfarande inte bäst efter gårdagskvällens migrän :( Men får ta mig i kagen för måste snart ta mig in till skolan... Sedan så ska vi ut och käka, får se om jag orkar... Men ah, tror nog det (A) men efter det så drar jag hem, ingen Rockbarns karaoke ikväll inte! 


Det 'r grått utanför mitt fönster och en kvinna gå i snabb takt som om att hon var försenad till något, kanske jobbet , hämta barnet på dagis/skolan... Varför hon hade så brått får jag  nog aldrig reda på...

Nu ska jag åka och innan skolan så ska jag boka bussbiljett hem till Göteborg, blir ett vääldigt långt besök, torsda-tisda :D



See Yaa <3

the new stalker

Evelina den fina har nu blivit min officiella stalker! :D  Vi ska skaka jelly rumpa när jag kommer hem te göteborg i oktober! ;D




klättrar på väggarna och hoppas att det slår in

Prata med Fanny och vi tjöta lite om att vi båda vill att hon ska komma upp och hälsa på mig här i Nyköping! Idag så ringde hon igen och fråga om jag kollat med Jolly om hon ville åka med upp samtidigt :D Jolly kände ändå att hon skulle kolla på det. Fanny och jag kom överänns om att sista helgen i November verkade väldigt bra, så nu är vi halvt på väg! 





mina andetag börjar ta slut, vattnet flödar ner

sorgsen!      





klassfest!

wooho! grym klassfest i fredags, det ända so jag kan säga :) Mycket knasigheter me inslag av skojjigheter. 

Klumpighet, uppdrag, dans, prat, nya kontakter, sång, musik, akuten, taxi, lärare&elever, 



  

jag biter i skinnet och klättrar i lijaner

Jag önskar att ni var här nu, ja ni, Ma-pa-sis och tog mig till sidan och viska i mitt öra, Therese, du klara det här! Jag vet inte om jag gör det för tillfället. Känner mig helt snurrig där bak och tar åt mig för mycket för att göra alla andra tillfredställda! Men jag kan ju inte göra det, men har ännu inte förstått det. 
  Den 16oktober åker jag hem till Göteborg och funderar på att stanna där till tisdagen om vi inte kommer att göra något riktigt speciellt på lektionen på måndagen. Jag behöver umgås  med min familj och om jag ska få gjort alt som jag har sagt ska bli gjort kan jag behöva två extra dagar! Missar ju bara måndagen i såna fall eftersom att det är eget arbete på tisdagen... Men har inget bestämt ännu. 




Tycker att ni får ta er lite mer tid också! Inte skylla på allt omkring, för jag har också mycket att göra! Har både skola och ett hem att ta hand om. Tycker att ni prioriterar ner mig och slänger mig längst ner i påsen under allt annat! Ville verkligen inte att det skulle bli såhär som det känns som det har blivit... Men tyvärr! Känns som att försöken har tagit slut och jag har tröttnat på att tomma signaler bara når fram och inget svar eller att det inte låter en ringsignal från min telefon.. Jag behöver er verkligen och vill inte få det att låta att det bara är i, det är jag med... Tycker att vi tre bara VI TRE kan ta en stund tillsammans när jag kommer ner den helgen!! Och kan jag inte få den önskan igenom så vet jag inte, jag vet inte, för sitter här och saknaden finns här verkligen den är enorm!!



Klassfest på Fredag! Kommer bli helt Grrreat! 




Saknad!