all my love is for you .

Det var ett tag sedan nu, väldigt länge, kanske exakt 376 dagar sedan !! Det har vart tomt efter dig de kan jag lova. Nu skulle jag behöva dig som mest tror jag. Allt pepptalk. Skulle bara vilja säga några ord, eller bara bokstäver. Men nu är det försent och jag kan fortfarande inte släppa det, sedan den 8 april 2006, dagen efter så lova jag mig själv att jag skulle följa min första tanke. Bara för att jag inte gjorde det den dagen! Men alla säger till mig att det inte var mitt fel, jag vet väl det men jag ångrar mig..! Men har jag följt min första tanke varje gång sedan dess, nej...Men det har blivit en bättring efter varje gång. Love you always!! Ni två är också inräknade. Alla tre!

Känner att jag måste få ut det, och det är ju väldigt personligt och vill inte göra det här egentligen. Men måste ju få ut det som man tänker.


Igår så var jag och fikade med Johanna  hennes pojkvän och hans kompis och Frida :) Jolly skulle gö en intervju och det gick ju bra. Jolly vi vet ju vilken kroppsdel vi är mest stolta över, men fick väl tona ner det ;D hehe. Första gången jag gjort ngt utanför mina egna dörrar sedan operationen. Blev väldigt glad att du frågade mig, för blev väldigt uttråkad hemma, när ingen annan vill gö ngt med mig. Thank you!  :D

Du vet vem du är och du är med mig always!

Äntligen kom den dagen.

Jopp, nu blev jag äntligen en stor flicka :D

Igår så fyllde jag 18 bast och då var det sjlvklart föll rulle med släktkalas. På morronen så kom dom in och sjöng för mig, och självklart så var jag vaken innan som alla andra år (eftersom jag är så morronpigg) . haha tycker att dom kunde repat lite innan så dom i alla fall hade samma ton nr dom sjöng :D hahah.

I lördags så hade jag lite tjejmidda med Johanna, Ida, Fanny och Frida :D Eftersom att jag inte kan gå ut på krogen med mitt ben och kryckor än så satt vi hemma hos mig hela kvällen och tjöta och åt oss tjocka.. Men det funka också :D

Och till sommarn blir det Per Gessle med syrran då :D mihii. blev riktigt glader faktiskt när jag fick biljetten av henne :D Hoppas att han är bra ensam också!

Säger bara, skolavslutningen då blir det FULLT ÖS Johanna!! =D


Tack för alla fina presenter jag fick !!! Love U

läcker eller down

Dagens Läcker går till bandet The Fray med deras underbara låt Over my head! helt MummA är den!

image16



Och dagens Down with the tumme går till rulltrappan som verkligen kan vara bra ibland när man inte orkar vandra upp för trapporna, men är man kryckbunden som jag är just nu så är det inte det bästa hjälpmedlet om dom går så snabbt som dom gör på vissa ställen!! klantig som jag oftast är med.

image17

if i´m only 18 .

2!

regn i massor .

regn regn och regn!!
vart tog solen vägen då?! vill ha SOL!!
Japp, snart är jag en stooor flicka :D mohaha. Även om jag säkert inte kommer att känna mig som 18 så kommer jag att vara det. Man får göra så mkt mera ! Jag kan gå ut på krogen, får rösta, då får jag till och med sjukanmäla mig själv till skolan hahaha.

if i´m only 18 .

3.

4.

5.

6.


if i´m only 18 .

en vecka kvar !
alltså en 7.

if i´m only 18 .

8.




jo nu börjar det närma sig :D

mummsigh

more then bones.

if i´m only 18 .

9.

if i´m only 18 .

10.

if i´m only 18 .

11.

if i´m only 18 .

12.

ingenstans att ta vägen .

jag har inget annat att säga. dåligt att knappt höra av sig... men men. kanske hade tänkt mig något mera men du gör som du vill.
lessen i ögat nu !














image11

if i´m only 18 .

13.

if i´m only 18 .

14 .

käppar .

Påskafton idag och det snööar !! Inget bra.
Okej, det gör inte mig någonting att det gör det nu nr jag kommer att vara inne typ resten av hela lovet och ligga i soffan eller i min säng.
Trodde inte först att operationen skulle bli av i torsdas för att klockan han bli så mycket. Men det blev den, och blev ju inte lite chockad när jag fick se det nya ärret. Trodde ju att det skulle vara ett litet eftersom att dom skulle göra operationen med titthål, men nej! så blev det tydligen inte :S .

image10



Tess .

if i´m only 18 .

15 .

if i´m only 18 .

18 .

feelings for you .

jo jag känner något, men frågan är , Vågar jag ta riksken. Det vet jag inte, vad är det jag kan förlora på det? Ingenting faktiskt. Tror jag. Vill jag, vill jag inte ? Det är min fråga.
Undrar om du vet att jag vill ta risken. Tror inte det. Hoppas att du också vill ta riksen. vad kan vi förlora på det.


Nu är det inte långt kvar till operationen av mitt knä heller, lite nervöd ändå tror jag :O . Men det kommer ju att gå bra, mer nervös i fall dom kankse ringer och säger att det inte blir ngt denna gången heller...

Nu är det påsklov också och jag är hyerstressad över hur jag ska hinna med allt. Men får väl ta det lilla lugna.
Stinker fortfarande rök från igår när dom rökte som skorsstenar där inne i lokalen. Därför så måste jag in i duschen och få bort den lukten. Vidrigt !


                                                                   tessan.

if i´m only 18 .

19 .

summer feelings .

Första april, Första grillen, Första tupplur i solen, Första fikan på månaden.
Det har ändå vart mycket Första idag :D å det har vart riktigt göttigt !

Jo i fredags så hade vi middag, bara vi flicker. Äntligen var vi samlade och kunde snacka skit med varandra eller bara släppa ut sina känslor och vi kan tjööta om sådant bara vi gör. Jag gillar våra moments med varandra.

Idag så har det vart lugnets dag själv. Städade lite och hjälpte lite till med maten (A) å jag bakade gooa muffins, med hallon&blåbär och sedan några med coccos [: Gott var det.
Sedan så kom jag hem nyss från stan där Frida och Ida var med och fikade. Vi pratade så mycket och det var trevligt.
Färgade också mitt hår idag och det blev heelt kaos !!  jag blev ju blond :/ Skulle ju bara ha lite guldiga slingor och dte blev gul/blondt ! :O 


image8

                                                                                                                                           


                                                                                                                                                             tess  .