who says?








Hier komme ich berlin

Berlin, here we come! Yes, i november drar jag en snabb tur till Berlin. Ska bli hur kul som helst, även om dem andra åker dit innan mig. Men ska nog klara mig ner, förhopningsvis (a) Men först är det annats som jag ska se fram emot. I förrgår fick jag ett e-mail från en reklambyrå som jag hade kontakt med i våras men det rann ut i sanden. Men nu fick jag ett mail från dom där det stod om jag fortfarande var intresserad av praktik. Okej, jag har redan en praktikplats men aldrig fel att ha en reserv och se vad just dom kan erbjuda mig :) Så dit ska jag på praktikintervju nu i oktober när jag kommer hem för en dag innan jag åker till Köpenhamn för att se på fotboll.

Denna veckan kommer att bli lååång! Är ledig hela veckan nu... Men ska nog klara mig, får göra lite portfolio arbeten som jag kan visa upp för 22.

 


efterklok

Ni är så gulliga som oroar er, tack för det! :)


Känn ingen sorg för mig Göteborg

Tåget åker framåt gungande med ljudet från Guns&Roses från lokföraren. Diggar honom totalt, en "sjönsjungande" gubbe i 50års åldern, slutade dock sjunga efter Yeasterday och Knockin on heavens door. Ända fram till Katrineholm fick jag åka till den ljuva musiken som fanns bakom dörren. Vid Katrineholm steg jag av och bytte till nästa tåg och sesan ett till och inget utav de här tågen hade musik, okej jag satt inte bakok lokföraren då heller, hehe. Resan upp gick bra förutom åksjukan, sånt man får ta... Nu tänker jag tillbaka på helgen och den var verkligen hur bra som helst! Har inte haft en ledig stund och det är faktiskt skönt på sitt sätt. På torsdagen när jag kom mötte jag ju upp mormor och vi gick och åt på Jensens Böffhaus, ricktigt gott va det. Sedan åkte jag hem, drog på mig partydressen (lite tråkig kankse var ju helsvart) och tog mig in till staden och mötte upp folket och vi drog till Sticky. Efter en helkväll där va jag så trött men fick i mig lite mat innan hemgången. Fredagen blev tidig uppgång också. Vaknade redan klockan sju och gick upp och började göra i ordning picknicken som jag skulle ha för Fanny. Menyn blev ölkorv, grillade fetabiffar med pastasallad och sedan ahde jag bakat vaniljbullar eller parisare som det stod på receptet. Vi hade sån tur med vädret. Sedan begav vi oss in mot staden och Liseberg, för att kolla på våran älskade HÅKAN HELLSTRÖM. Vi var där tre och en halv timma innan och fick plats i första "buren". Konserten var suverän, hela dagen hade vart toppen. Lördagen spenderades med att hämta biljetter till Champions of ROCK på Bengans där jag fick såå mycket inspiration av alla skivor, så snygga fodral, synd bara att min plånbok var tom på pengar. Annars hade jag kommit ut med mer än bara två biljetter... Efter detta blev det en snabb tur i Botaniska trädgården, mysigt att bara strosa runt. På kvällen blev det bio, Flckan som lekte med elden. Sicken film säger jag bara, tycker att den va riktigt bra den också. Nu väntar jag bara på trean också.

Detta var min helg och hoppas att ni haft en lika toppen helg som jag :)


Vilsen i en "köping" stad

Nu har jag påbörjat min resa hem till gbg! Den kommer att ta sammanlagt 6 1/2 timmar med alla stopp och sånt inräknat :O Men det är det värt att utsätta sig för när man vill hem. Nu sitter jag på tågstationen i Norrköping och väntar på att timmen ska gå så att jag kan åka vidare... Känns ju lite onödigt eftersom att tåget ska ta mig till katrineholm och hemifrån Stigtomta är det bara 4mil och så har SJ tagit mig till Norrköping innan :/ Funderar på att gå till pressbyrån för längre orkar jga inte ta mig med min tunga väska. Hade jag vetat att jag hade fått sitta här så länge hade jag nog tagit rullbagen :)

När tåget rullar in på stationen ska jag möta upp min kära mormor och käka lite mat, ska blir bra! Sedan skyndar jag mig hem, slänger på mig partystassen och springer iväg till sticky för kvällens kalas.

Nu ska jag käka kex-choklad, hoppas att det finns dark choklad, mumma! Skriver säkert sedan igen!

en rynkad panna.

äntligen klar! Jamen nästan i alla fall, bara en text som inte vill byta färg till svart. Annars blir den la hyffsad. Idag efter skolan åkte jag och hämtade upp Mois och vi åkte på äventyr ut till överskottsbolaget. Där gick vi och kollade i varje hylla och kärade ner oss i varje pyssel sak som fanns på barnavdelningen :) Nu ska jag koka vatten så att jag kan få en kopp tea och en morot.



tre pantade pirater.

En mindre produktiv dag. Mycket huudvärk, oroande och trötthet.

På torsdag beger jag mig till Göteborg för lite äventyr och ett speckat schema. Men det gillar jag, man vill ju få mycket gjort när man väl kommer hem.

torsdag
– Träffa mormor direkt efter att tåget anländer i gbg
– Utgång, Sticky. Men flickorna, eller i alla fall Fanny får hoppas på dem andra också.
fredag
– Fanny på dagen
– Håkan Hellström på kvällen
lördag
– Umgås med familjen, vänner
– Bio, Flickan som lekte med elden, med mamma, syster och faster
söndag
– Åker mot Nyköping 08:00


Fram tills torsdag så är det skola hela dagarna. Ska också försöka få in ett läkarbesök på någon av dagarna. Jag kan nog säga att jag har världens snällaste syster! Hon ska komma upp och hjälpa mig att flyttpacka i november.
Nu väntas det tea och kokostopp.

klassfest vk6&7, 10september






ps: kändisdjungeln måste vara det sämsta tv-programmet just nu! :o

har du?

Övergreppen ägde rum i Rosenlundsområdet. Den drabbade kvinnan är dock inte prostituerad.

Själva artikeln är hemsk, vilken våldtäkt är inte det? Men journalisten som har skrivit de två meningarna som är där uppe kan inte ha tänkt till? Jag tycker att det är roligt. Bara för att dte är i Rosenlundsområdet tar man för givet att hon är prostituerad, hmm... Nja, kankse inte, men  han gjorde tydligen detta från en början eftersom att han var tvungen att påpeka att så var inte fallet för kvinnan.


Idag är det klassfest och jag är redan hur trött som helst och klockan har nästan slått 10:30. Pigg måste jag bli för gla e jag redan! :D

En ovisshet.


Mitt hår ser ut som en centimeter långt fågelfjun.


en skänk från ovan.

Filmen säger allt!

 

 

 

 

Jag blir irriterad. Någon har tagit min tvättid IGEN! Men för första gången så tog jag ut deras tvätt från maskinen, får hoppas att han inte börjar att skälla på mig... Men vem är så dum och inte kan läsa på pappret vem som har satt upp tvättid? Men ah, får spana genom titthålet vem det är och skälla lite sedan :)

Mamma och pappa åkte också för några timmar sedan. Har vart väldigt trevligt att ha dem här i helgen. Igår gick vi ut och käka och kollade på Sverige-Ungern, en sådan match säger jag bara!

Nu blir det till att skriva klart trendanalysen om bara mitt internet inte vill släcka ner sig igen.


elefantbajs

Det regnar ute. Jag uttalar orden annorlunda än vad folket gör såhär "långt" upp i landet,
vi har andra ord.

Veckan har gått snabbt och nu har min helg börjat. Eller imon ska vi jobba hemifrån men jag tycker helgen har börjat. Imorgon får jag besök från Göteborg. Mamma och pappa kommer upp och vi ska få så kul :) Försöker att boka bord på O´learys på lördag så att vi kan få se Sverige-Ungern men dem vill inte lyfta på telefonen... Får kanske åka in imon, då kan jag simma samtidigt. Låter bra i mina öron!
Jag är trött redan och riktigt uttråkad, kom och roa mig.





ps: jag och Moa vill ha varsin burger phone i julklapp! We like Juno. 

me, myself and I

Hösten har kommit och presenterat sig på morgonen och låter sensommarn ta sitt farväl på dagarna. Men jag intalar mig själv att sommarn inte vill bege sig av...


happy storm


17-20september
Göteborg, Fannys suprise & Håkan Hellström
9oktober Göteborg
10-11oktober Danmark-Sverige i köpenhamn
13oktober Champions of ROCK med Moa!
30november-19mars LIA
1april EXAMEN




Ska bli så kul!Längtar så att jag spricker!