Is this the world we created?!

Okej, sitter i skolan och väntar på att vi ska gå och käka. Maten serveras på Rockbaren och sedan ska vi tillbaka till skolan för att fira att VK5 ger sig av ;) Har ställt bilen i Brandkärr och tog cykeln ner till skolan, kan ju säga att det var kallt nerför backarna. 
Fick reda på att Tidningskompaniet tar emot mig för LIA också fast får en vecka mindre eftersom att dem inte kunde ta emot veckan innan. Men det funkar! Så jag är hemma i Göteborg under 2månader och får fira in den fina våren som vi får i götet :D lovelii! 

Okej, jag har säkert flera inlägg som har denn a rubriken som jag använder, men den är värld att användas flera gånger om! Har lagt till videon nu från Live Aid. Lyssna och NJUT!


/T

ps: VILL HA MAT! är riktigt uttråkad just nu!



The Show Must Go On

Helgen har vart väldigt bra! I Fredags efter vårat Nyköpingshem möte så tog jag min packning och satte mig på bussen hem till Göteborg, i hela 5 1/2 timma satt jag och fick lite ont i rumpen... Möttes upp utav Pappa och syrran på centralen och åkte hemåt. Där satt mamma och väntade med en förbered middag som var kamben, gissa om jag var nöjd! :D
Lite senare så drog jag med mig Fanny och Nadia till bowlinghallen, vi var kassa, men jag vann ;D mihi!
På lördagen fyllde min lilla Ida år och hon visste fortfarande inte att jag var hemma i Göteborg utan trodde att jag var kvar i Nyköping. Åkte ner till Fanny för att leta flyttkartonger och smida på rim. Och det blev helt grymt! :D
Vi smög  oss ner till IDa på kvällen och det ända som står i svalen är en kartong med en text på "Om du innehållet vill ha, måste du öppna å va glá! Öpnna sedan försiktigt för tänk på att innehållet är viktigt!" Ida jag hoppas att du gillade din present och innehållet och att jag var den bäästa ;D







Har vart på möte på Tidningskompaniet igår och det kändes bra, hoppas att det gick bra! Innan det träffade jag Jolly, sen efter mötet åkte jag över och hälsade på mormor. Nät jag kom hem gjorde jag iordning middag och sedan blev jag gaddad, min tattuering är klaaar! trevlig dag blev det. Idag så ska jag möta Fanny i stan och hoppas ngn mer vill hänga på? Sedan hem,käka lunch med mamma eftersom att Fanny ska till skolan och sedan in till stan igen för att gå på möte med en reklambyrå. Sen så blir det 20-årskalas igen , hos kusinvitamin Anna, Grattis!

Imorgon åker jag tillbaka till Nyköping!


Hoppas ni får en bra dag

/ T

hoho



Lejonkungen idag, Disney är favoriter igen :D

Princess Of The Universe

Har inte bloggat på länge, det har vart mycket kort sagt. Har nästan lika mycket nu också, men tar mig tid. Lagade soppa idag, Chaminjon/Kyckling/Morot-soppa :D Gott var det, men kanske inte såg lika gott ut, vad vet jag..!



Här kommer min version, oslätad & nyttigare + godigheter :D

Chaminjon/Kyckling/Morot-soppa

Det här behöver du :

ca 5stora färska champinjoner

1-2 kycklingfileer

8 dl vatten + 2 buljongtärningar
4dl mjölk
2 + 1 msk vetemjöl
Sambal Olek
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR : Dela champinjonerna och kycklingen och lägg ner. Fräs upp i en kastrull med lite smör. Strö över vetemjöl. Låt den få lite färg och slå sedan på buljongen och mjölken som är redd med 1msk mjöl. Låt koka ihop  Smaka av med salt,peppar och sambal olek. Ät soppan med en mumsig fralla :D


Låt Smaka!

har inget gott i hjärtat

Dagen har vart hur kul som helst förutom att jag är sönderstressad... Vi hade Grafisk Formgivning och massa små workshops, vi gjorde annonser till fiskfoder, wakeboard-landslaget och kurling. Vi gjorde också en bubblig radio reklam :D På fredag är det inflyttningsfest hos Familjen Brandkärr som dem kallar sig, och min luftmadrass skall med då. Imon ska jag visa den minsta i Brandkärrs-familjen vad det finns för goa drinkar som vi kan göra... Hon är sugen på PinkPanther, mummsa!

Måste få uttrycka lite av mina tankar, ta illa upp om ni vill eller känn bara att jag tycker som jag gör och ni som ni gör:
Tack så mycket! Ni tänker på alla andra när vi ska ut på äventyr och kan inte bestämma något. Men det går tydligen helt fantasktiskt bra att bestämma utflykter utan mig. Känner mig bortglömd av er. Skitsnack att det har gått fort för det hade bara vart att slå en signal och fråga om jag velat hänga med. För det vet ni att jag hade velat om ni bara hade frågat mig. JAg är den enda som tjötat om att åka iväg på skidor, och ni alla har sagt, Nej, skidor är blä vi vill till solen!
Måste få säga vad jag tycker och just nu är det detta som flyger runt i mina tankar!

Friends Will Be Friends

Första gången är alltid spciellt. Andra gången är ap-kul. Sedan fortsätter det tills att vi inte orkar mera. Vill att det ska bli första gången igen, den där speciella känslan...

Just nu tänker jag på Halmstad07, så himla,jädrans kul! Träffade trevliga männsikor, andra mindre trevliga, sov i stuga och hade den för oss själva för det mesta, sov i begagnade tält som Gävle lämnade kvar, översvämning i tälten, fiskmåsarna åt upp min mango som jag aldrig han att få. Det måste ha vart det jävligaste på hela resan, haha! Låt bli min frukt :D
Okej, Varberg! Borås-girlsen som gjorde sönder våra tält! VARFÖR?! Eve hoppade på deras bil, roligaste där alltså! Det var också Stockholm i September, och den helgen som dem tre små grisarna tillbringade där, det kan inget slå!

Saknar den där sommaren faktiskt. Det var mycket som hände då, roliga saker. Ser framemot Halmstad09 för 07 och 08 blev hur bra som helst i Halmstad, ge mig en sån vecka nu i sommar! Har ju bara en månad ledighet denna sommarn så mycket att göra detta lovet...

Nu får det avslutas med Halmstd07!

        

                


             

You don´t wanna love me.

Jag drömde en dröm, en dröm som jag trodde sedan blev sant. Jag vaknade upp och trodde att min dröm egentligen inte var en dröm och att inget av det som hänt hade hänt.
Men när jag kvicknat till ordentligt och såg var jag var, så insåg jag. Detta var sant, och det andra var bara en underbar dröm!


Jeg ønsker sommer

Jeg ønsker sommer!

Helgen har gått jätte snabbt. Föräldrar+mormor kom på fredagen, och när jag kom hem från skolan hade dem monterat min "byrå-sak" i köket och i den stod det en överraskning, en matberedare som egentligen skulle vart bin 20-års present! Dem hade också bytt plats på tv-apparaterna och tagit upp den nya och ställt den på plats. 
På lördagen åkte vi till Öppen-Hand och där hittade jag en fåtölj, förvandlades från den fula ankungen till den fina stolen! Klädde om den med ett tyg som jag köpte. Tyget som blev över används just nu som ett drapperi till klädskåpet i sovrummet och ska sy kuddfodral, ska nog bli bra!
Har också köpt en ny klocka till köket, snyggsnyggsnygg! Fick ju en liten present av systern min när hon kom på söndagen, en virkad vit väst och en kalender :D 

Tack för allt familjen! <3

Ska lägga upp lite bilder på allt! :D