rullar med ögonen och funderar på en sång.

Idag fick jag upp mina julstjärnor och ljusstaken i fönstrena, blev riktigt nice :D Detta var nog dagens stora gärning. Åkte sedan in till Moa och Christel för att käka en väldigt mumsig lunch, lax, potatis och creme fraich m. senap i! Åhh va gott det var...! Sedan svängde vi förbi skolan en riktigt lång stund för att arbeta med våra små klappar ;) hehe. Och när klockan slog runt halv sju så skulle vi gå på tårt-kalas.
Pappa svängde förbi Wettergrens outlet idag i Högsbo industriområde idag efter jobbet och köpte mig en bok om typografi för endast 25kr!! Helt otroligt pris! En paff Therese i andra sidan telefonlinjen. Jag har kollat på typografi böcker som ligger runt 1000kr men ah jag hoppas verkligen att den är bra nu, för vill verkligen ha en bra typografi bok. Thanks pappa (A) 

Varför är jag den sortens människa som får ett dåligt samvete även om jag inte har gjort något fel...?



snark snark!

warwick avenu

Musik, bilder och skolarbeten och jag har bara hunnit med lite mer än hälften på flera timmar! Det går för sakta och jag behöver tomtens hjälpreda om jag vill bli klar innan natten... Har vart väldigt duktig och bara tagit en paus, när jag pratade med Fanny, okej det blev en ganska lång rast så som vi prata ;D Men det är alltid kul! Snart kommer flickorna också. Inte ens två veckor kvar, helt kanon. Och när dem åkt så är det typ bara två veckor tills att jag kommer hem för julen. 
På tisdag bär det av till IKEA med Moa, Christel och Viktor, ska bl kul med en dagsutflykt :D


Nu ploppa första skivan med bilder ut så bara att börja jobba igen och sortera ut bilder till nästa cd so ska brännas...

Wish me good luck!

Don´t stop the music!

Söndag alltså det är redan Söndag 23 november 2008! Imon är det bara en månad kvar tills julafton... Den här terminen har vart den snabbaste i hela mitt liv känns det som och vi har inte ens haft något höstlov, kanske beror på att man har kul i plugget :). 
Min dator ska in på reparation igen nu på måndag, imon så hela morgonen har bestått utav att bränna över musik, bilder och skolarbeten (alltså viktiga saker) till skivor och så lär det fortsätta ett tag framöver på dagen... Har bara fått gjort 9 plattor med musik än så länge och har väldigt mycket kvar bara på musik fronten :O Får säga hur det går sedan och hur länge jag orkar stå här och fortsätta innan jag gör ett tappert försök till att börja städa igen... Men detta är viktigare (A) 


Dagens visa: Duffy- Delayed Devotion

black bird


Delayed Devotion

haha jag upptäckte faktiskt en sak som fick mig att små le lite såhär i mörkret - kolla in dem här två bilderna nedanför visst är min tapet likadan som den som finns på 08 krog ;P
Fast min har mera "färg" i blommorna, kankse e ljuset. Men i alla fall mönstret  e skäckigt likt när man kollar på nära håll ;)

  

jag borde se ljuset i slutet i tunneln, men det skyms av ett stort svart hål.

Blev så glad i förrgår när dem ringde och sa att jag kunde hämta datorn, men den glada munnen förvandlades till en ledsen när han sa att dem inte hade hittat felet...! Blir så trött på det här nu. Köper en dator som ska vara bäst. En Mac ska man ha  inom den här branschen. Men jag har bara haft så mycket strul med den. från början har det vart något fel som dem inte kan hitta och nu har dem bytt moderkort och hårdisk och felet återstår ändå! GE MIG BARA EN NY DATOR! Så på måndag ska jag åka in med den till datanissarna. Kolla ungefär hur lång tid det kommer ta. Orkar inte detta längre!
Skulle ha köpt datorn i den första affären som vi va i och då hade jag ju förmodligen inte haft det här felet! Så i helgen ska jag spara ner allt ja vill ha kvar och bränna över bilder och musik på skivor så att jag inte blir ledsen och allt försvinner. Kommer ta så lång tid men, jaao vill ju inte att mina saker sk försvinna. 


Snart är det första advent och jag ska sätta upp min julstjärna :D mihi. Måste ju ha lite sådant i alla fall. Är ju ändå kvar tills 17 december... Sen åker jag hem till Göteborg och tillbringar jullovet. 
Snart kommer flickorna upp till mig ska bli väldigt kul faktiskt. Har det mesta planerat ;D 
Torsdagen blir det förmodligen inflyttningsfest hos Linda och sedan rockbaren.
Fredagen blir det antingen party hemma hos mig eller om vi vill ta oss in till stan den kvällen också. Hur som helst kommer att bli dunder.

snön har fallit fallit för andra gången i "Nypan"

Det snöar, lr nu har det slutat, men det dära vita har fallit och lagt sig sådär lite slaskigt :/

Har ingen dator för tillfället , men kommer skriva mer snart! Nu ska jag hem till mitt nybakade bröd som jag gjorde i morse, visst e jag duktig! (A)

om du så va den sista på denna runda boll

hahah skrattar, och det behövde jag igår när det klirrade av telefonen. Mådde lite bättre av att få skratta av ett sms. Kanske snarare vem det var ifrån faktiskt, har inte hört av personen på länge och det va jag gla för! Någon annan som fått samma sms från personen? hehe

Mår lite bättre just nu, mkt bättre än imorse och igår, så blir skola imon och middag ute his mig, en lugn sådan. Mår oftast bättre av att ha sällskap. På fredag e det också Stockholm så måste bli helt frisk..! 

Barbatus!

åh jag har vart duktig idag igen och vart ute och gått i blåsten, inte lika skönt som i helgen, men vad kan man göra åt saken...? Tror också att jag börjar bli sjuk :/ 
Sjukt att det snart är December , inte ens en månad kvar liksom :D Apropå ingenting så hittade vi ett väldigt fint typsnitt till våran tidning idag, höhö. 


Remember that Beard´s are the new black!
















I want to ride my bicycle

Bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle bicycle bicycle

I want to ride my bicycle
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like

You say black I say white
You say bark I say bite
You say shark I say hey man
Jaws was never my scene
And I don't like Star Wars
You say Rolls I say Royce
You say God give me a choice
You say Lord I say Christ
I don't believe in Peter Pan
Frankenstein or Superman
All I wanna do is

Bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle 
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle
I want to ride my

Bicycle races are coming your way
So forget all your duties oh yeah
Fat bottomed girls they'll be riding today
So look out for those beauties oh yeah
On your marks get set go
Bicycle race bicycle race bicycle race

Bicycle bicycle bicycle 
I want to ride my bicycle bicycle 
Bicycle bicycle bicycle
Bicycle race

You say coke I say caine
You say John I say Wayne
Hot dog I say cool it man
I don't wanna be the President of America
You say smile I say cheese
Cartier I say please
Income tax I say Jesus
I don't wanna be a candidate for
Vietnam or Watergate
Cause all I wanna do is

Bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like


Queen- bicycle race




"åh åh vi gömde oss i vipsen"

jöpp nu sitter jag här och är redan klar, och ska först åka om en timma! gjorde mig klar på 20min... Satte på tv:n och såg att dem redan börjar visa barnprogram om julen, känns lite tidigt, fast det kanske det inte är egentligen... 
Igår insåg jag att mina grannar är lite, jaah uppför sig som moppekids en aning, lite fjortis över dem kändes det som igår. Jag och Stefan skulle gå till grillen och köpa en kebabrulle. Och där kommer ju några från husets ungdomar också. Min närmsta granne och 3 st till. Jao, vi konstaterade att dem inte var något för mig att försöka umgås med ;D haha. 

Nu är helgen över och skolan börjar igen... Just nu i Grafisk Formgivning håller vi på med att göra tidningar, du vet la att Beards are the new black ;D haha då kanske ni akn gissa vad vi har för ämne. Ska bli kul när den bli klar. 



;D

Audrey Hepburn as Sabrina



Skolarbete i Grafisk Produktion

min syster är ju go!

haha jag satt och prata med syrran på msn och frågar om hon kika på en ram för mig eftersom att hon skulle till IKEA. Vill ha en i A3 storlek och frågar henne därför:

-   Therese säger: 
    vet du hur stor ett A3 är?

-    C a R r O säger: 
     nää jag jobbar bara i skola hahaha,   ett halvt a4'

-     Therese säger: (11.50.56)
       ett A3 det är 297*420 mm , haha


 
Alltså, ett A3 är större än ett A4, tyckte det va ganska kul. Så självsäker som hon va ;D




grått svart och livet går i grönt


varmt te och smaskiga pepparkakor

Dem senaste helgerna har vart väldigt lugna nu det sista, folket har flytt staden. Men igår (fredags) så hade jag bestät mig för att åka in till stan en stund och sen ångra jag mig och så velade jag fram och tillbaka. Till slut så blev det att jag fick besök ut till stigtomta och det gamla ålderdomshemmet och på tv:n gick Idol för full rulle.. :D

Idag åkte jag in till stan och kolla runt lite och hittade en väldigt fin klänning som jag vill ha (A) Får se vad plånboken säger i slutet utav månaden... När jag kom hem så såg jag att Pearl Harbor skulle komma på tv:n så då bommade jag mig i soffan! 
Lagade också till en jätte god wok, blev riktigt nöjd med den idag, så kambenen lockade inte så mycket efter det syrran ;D 
Nu sitter jag med en kopp te i famnen och en pepparkaka i knät, I love it! 

Nästa fredag blir det Stockholm och studiebesök och förhoppningsvis kanske lite shopping! 





Have a nice evening! 

snö vinter och jul

Nu är det helg, och faktiskt ingen snö i närheten denna helgen, ännu! Förra Fredagen va det ju typ snöstorm här i Nyköping en stund... Men som tur va så la det sig inte. Jag är ingen snö människa. Det kan få snöa på Julafton och Nyårsafton och sedan vara borta. Sedan om man åker skidor får det gärna vara massvis med snö. Det är dem tre tillfällena som jag verkligen vill ha snö, sedan får den vara borta om det ska börja bli slask och äckligt... 




något som är fullt med juveler blir senare bara ett träds krona


Inlägg of the month!

Jo även om det känns som om att det bara är jag som håller det vi sa den där söndagen den 24 augusti 2008, dagen då jag lämnade Högsbohöjd och mitt kära Göteborg till Stigtomta i Nyköping. Våra inlägg... Vet inte om det är meningslöst nu? Jag får ju aldrig mitt inlägg varje månad... Men här kommer ditt!

Okej du vet redan det mesta som har hänt mig den senaste månaden. Men hade tenta i projektledning idag och det gick la sisådär... Inte mycket plugg i helgen eftersom att det var dags för en makeover i lägenheten, i alla fall halva :D Blev sjuuuukt nöjd med resultatet, vem vet kanske sätter er flickor på andra hälften i december (A)  Har också fått en finfin frys, ända nackdelen är att den ibland börjar att låta, den låter som en mage gör när den kurrar typ... ;D Du får la ta och lyssna när du kommer till mig. Har beställt en lampa till storarummet också som antagligen kommer att vara på plats i mitten av november, mihi. Det blir typ som en inflyttningsfest när ni kommer, vi tar den på fredagen tror jag, blir super! :D 

tjaaa det var la allt för denna gången min trasdocka <3

visitkort


klättrar upp till toppens högsta höjd.

Hade våran första tenta idag! :O  bläää

Idag ska flickorna boka biljetter upp till mig, i december e det partytime! :D

Efterskott

Ville bara säga Grattis i efterskott Fortes! :D 

In med de unga, ut med de gamla ;)

HOHO! 42-18 till Sverige mot Turkiet... Heelt underbart Sverige! :D 



Ny "renoverat" Äntligen!

woho! I torsdags så kom mina föräldrar upp till Nyköping och skulle hjälpa mig att tapetsera och måla i min lägenhet. På fredagen började vi i tid och åkte sedan in till stan och fortsatte sedan i raks takt när vi kom hem och myste sedan med tacos till middag :D Min syster kände sig lite utanför och tog tåget upp hit på lördags morgonen så jag och pappa pkte och hämtade henne i Katrineholm så att hon slapp byta tåg och buss, vi e snällast (A) Så nu fick vi en hjälpande hand med resten av lägenheterna :D Nu åkte dem hem precis och jag sitter i ett snyggt storarum! Heelt uper nöjd! 

Thank´s man!



    
'