muffin

 

 


mumma kardemumma


hmm?


muf,muffi,muffins

Dom börjar att försvinna...


Dance with somebody.


mu, muffi, muffins

Nu när jag suttit och ritat muffins vill jag ju hem och baka det också!


Don´t stop believin.

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Orkar inte riktigt. Funderar på att köra en Fortes och radera allting... Men sedan så fick jag en liten hälsning från Moa att hon ville veta vad som händer i mitt liv och att jag antingen skulle skriva på fejjsan eller uppdatera min blogg. Så just nu idag så valde jag bloggen.

För det första: Min första "egengjorda" annons va med i tidningen idag. Lite småkul faktiskt. Inte den roligaste men den va med i tidningen ju, inte alla som får göra helsidor liksom ;P haha.
Sedan så händer det inte så jättemycket i mitt liv. Hinner knappt med att göra ngt efter att man vart och jobbat hela dagarna. Fast i helgen va det lite party som blev mer party än vad vi trodde att det skulle bli! Skulle på konsert tävling där Fannys bror spelade och ingen alkohol skulle egentligen intas i våra kroppar. Men jag fick Fanny på lite festhumör även om våra ögon hängde utav trötthet. Efter uppträdandet så smet vi upp på Avenyn och jag fick oss till att pröva våra framgångar på Rockbaren, och där kom vi in för första gången woho! Sedan blev jag uppbjuden på dans med dem ondaste fötterna på länge och nedslitna klackar. Men tack för dansen! Sedan sjöng vi så att rösterna försvan (i alla fall min) Och på vägen hem va det halt, smutsiga jeans och ännu mera nerslitna sneda klackar!
Men det "roligast" va nog att Fanny fick visa lägg överallt och inte jag! När vi står i baren och beställer på krogen innan konserten så ber bartendern om leg för Fanny men inte mig när vi står jämte varandra. När vi skulle in på Musikens hus så fick hon visa leg men inte jag och då står vi även med hennes föräldrar haha. Okej men vad va då problemet? Ser hon ut som en 17åring? Eller ser jag gamal ut? Vet inte riktigt vilket som e värst. Men kul hade vi ju ändå! :D

Mois sedan så har jag inte glömt av våran snowboard åkning fast den ligger ju i lite bakläge just nu :( Men vi ska rååå fira din B-day på vandrarhemmet!! :D



Sedan har jag snott lite bilder från Fannys dator när jag va nere hos henne tidigare i veckan på lite påtvingad fika :) Alltid kul att bjuda in sig själv efter en praktikdag. Men jag bjöd ju ändå på kanelbulle! Nu kommer lite Nyårs-bilder.











Happy new year.

Gott nytt år får man la börja med...

Efter jul har jag haft fullt upp. Har inte hunnit med det som skulle göras på mitt schema. Skulle ha plockat upp det sista ur kartongerna och flyttat till lådorna under sängen och papperskorgen, men ack nej så blev det inte. I mpndags så ringde min handledare och frågade om jag kunde hjälpa till med ett arbete och jag sa gladeligen ja till att hjälpa till, känns bra att hoppa in såhär + att jag ska ju till sälen på torsdag så då slapp jag ta ännu mer ledigt så känns suoer!

Igår var det väldigt bra också. Nyårsafton har alltid varit lite kaosartat för våran del. Vi brukar aldrig befinna oss på den platsen vi ska vara på under 00 slaget. Men tror att det är tredje året i rad nu som vi har lyckats att komma fram i tid :D vi har bättrat oss och det har gått framåt för varje år. 2010 kommer att bli bra känns det som just nu i alla fall. Åker på familjetripp till Sälen ( systers julklapp tlll resten av familjen), jag är klar med skolan, hoppas få jobb på någon reklambyrå, om inte ngt jobb, ut och resa med syster i några månader kanske, och mycket annat hoppas jag på :)

Nu är mina händer iskalla så ska gömma dem under mitt täcke.

God fortsättning på er alla!




nyår 08-09