Kjenn ingen sorg for meg Göteborg.

Nu är det bokat och klart! :) Ska bara boka mina bussbiljetter till Norge också. Syster ringde för ungefär 15min sedan och sa att hon hade bokat Håkan Hellström biljetterna, jag är överlycklig! Men först ska jag upp till Norge och träffa syster den 24sep och dem biljetterna är nu bokade :D Ska bli kul, har aldrig varit i Oslo innan heller. Nu ska jag börja göra i ordning middagen, så den kan stå och dra sig sedan.


inspiration...

Ja, det är något som inte finns hos mig just idag. Jag hostar, har feber och allmän huvudvärk. Nu sitter jag här och försöker att göra om Epic´s logotype eftersom att det har kommit "klagomål" på att den inte ser feminin ut på deras plånböcker... Jag tycker att det är fel att ändra, men ahja.
Inspiration kommer inte som ett brev på posten. Även om man verkligen vill att den ska det. Många som inte jobbar kreativt tror att formgivaryrket bara är ett "klipp och klistra" jobb eller att man slänger upp fötterna på skrivbordet och bara slappar. Men vi lever konstant med prestationsångest och en bra idé kommer oftast efter väldigt väldigt många skisser. Men när man väl får till den där perfekta bilden för tillfället (för man kommer alltid på någonting som kan ändras) då, då mår man bra och det är värt att leva med ångest ett tag.
Jag älskar mitt yrke, men min inspiration kommer när jag pratar med någon som egentligen inte säger något, bara lyssnar lite snällt och nickandes säger att det är bra bygg på den idén. Just nu behövs en sådan person!

this is my blogfolio






http://thisismyblogfolio.blogspot.com/
Gå gärna in och kika

i keep it cool like eskimo chicks on discovery channel.

Veckan har varit grym! Den har bestått utav livemusik, dundersaft, parker, regn, solsken och mycket trevligt sällskap. i Lördags så var vi hemma hos mig och grillade och hade det allmänt trevligt. Meningen var att vi först skulle grilla och sedan kolla Arvingarna och bugga på packhuskajen men icke. Det blev istället grill och utgång.

Imorgon börjar jag på Libro group, sjukt nervös men tror att det kommer att gå bra, eller jag hoppas på det. Nu blir det till att fota och göra mönster i massor, så sjukt nöjd!

PIP2010