friday nights live

Jag har fullt upp men ändå sitter jag och klottrar i illustrator... Hmm det e inget bra, jag har fredagstankar i huvudet just nu.

Dagens tankar på Tjuge22, vi har inga fredagskänslor utan onsdags-känslor. Hur skulle du ha gjort:
1) Valt fredags-känslor på en onsdag (och gjort fredags sakerna på onsdagen) Eller
2) Haft onsdags-känslor på en fredag?
Det va en lunchtanke utav många som kan komma... :)

borta.


fem tvåor

Nyktert, chaufför, Monophi, snurrighet, dans, träning, god mat, rumminkub och yatzy på ett slag.
Jo det där är la min helg än så länge...

Min helg har vart väldigt bra än så länge! Fast det går så firt, helgen bara försvinner och sedan är et vardag igen..
Fredagen kom och jag ängde med Fanny +familj för att kolla på hennes bror och hans band Monophi som spelade i Kungälv. Jag blev chaffis för kvällen. Gjorde mig ingenting, sparade pengar och fick se allt med andra ögon. I kungälv så dansade vi för fullt när bandet spelade både egna och lånade låtar. På natten åkte vi vidare hem till Göteborg och när jag släppt av mina passagerare så ser jag någonting i mörkret som liknar en hund bakifrån och börjar morra för mig själv om varför ägarn släpper hunden lös klockan 03:15 mit på vägen. Men ack nej när jag kommer närmare så e det en Bambi med den mest fluffigaste toffs till svans som springer på vägen framför mig.

Idag så har det inte hänt så mycket förutom att jag har tränat, handlat och spelat spel där någon någonstans ville att jag skulle få YATZY på ett slag i tvåor! :) Ibland kan det vara kul med sällskapsspel. Just nu så ligger ja i sängen, är sjuukt trött, har ont i min käke och mår lite illa.Nu ska jag kolla vidare på filmen.

Ha det gött

Någon som ingen vet om.

Det är kallt. Både inne och ute. Vi har det inte alls varmt här inne på kontoret och alla sitter och huttrar. Imorse var det nog typ +10°c här inne max.


Men nu till det lite roliga i mitt liv. För ett tag sedan så började det att komma lite underligga mejl till mig. Först så tänkte jag att det kunde vara spam. Men när jag sedan fick flera så såg jag att det va från två olika personer och olika saker i ämnesraden... Jag tog andan till mig och öppnade det ena och hoppades på det bästa. När ajg seda läser innehållet så står det på danska. Då är det mellan två stycken damer + mig då. Var först i det sista mejlet som jag fick idag som jag fattade att dem tror att jag är en kvinna/tjej som heter Theresa. Och antagligen så är det mitt danska efternamn som gör det besvärligt för dem. Ett E och ett A på slutet kan kanske vara lätt att förväxla. Men dem borde ju förstå att något är fel när den här Theresa inte svarar på deras mejl någon gång... hmmm det är knasigt. Har suttit och översatt breven i google, men tror att det hade blivit bättre om jag hade översatt från min egna hjärna.
Breven handlar om en Kurt-typ som aldrig kommer på möten haha. Men här kommer ett brev från en viss Maj-britt.

Hej.
Nå ja - så stod man der mandag morgen -
og blev brændt af af Kurt-typen.
Efter jeg havde skrevet en mail til ham -
har han nu ringet og aftalt en ny tid.
Han kommer på vores adresse på
onsdag morgen kl. 7.30,
hvor han skal tilse døren og emhætten.
I behøver ikke være hjemme...

Skal vi udskyde vores møde endnu engang?
Vi kunne jo ses onsdag
eller torsdag aften i stedet? Dog har jeg begge
hankønsvæsener hjemme der,
så hvis én af jer kunne lægge stue til?
Ellers foreslår jeg næste tirsdag.

Lad høre, hvad I synes. Og lad høre,
hvilke idéer I har til tortur af Kurt-typen...

MB