always on my mind.

det här innlägget är väl bara till för att lägga ut länken till en video när Frida sjunger. Sorry Frithjof! Men när du sa att den låg där så var jag bara tvungen. Gåshud fortfarande!
Du kommer ju alltid att vara våran sångpärla :D


http://www.youtube.com/watch?v=IS0YmJhYe5Y


image27

pirates of the caribbean, vid världens ände .

Var på bio igår med Jolly och hennes pojkvän och såg Pirates of the caribbean. Den var faktiskt ingen riktig höjdare. Trodde att den skulle vara mycket bättre. Det blev så utdraget, 2½tim var det väl. Kunde ha kortats ner till mminst två tim! Det bästa på hela filmen var väl slutet :)
Jag och Jolly vi fattade inte själva handlingen i fimen, okej att dom skulle frigöra Jack Sparrow (eller hur det nu stavas:P ) men sedan så var vi väl blåsta båda två :O.

image21


image25



snart är det sommar

image20


Ett riktigt minne för sommaren 2006 :D

vad blir det för sommarn 07 ?

Äntligen :]

Imorgon, riktigt längtar tills att det blir måndag, imon, 21 maj :D
Ska äntligen få ta av otosen från mitt vänstra ben efter att ha gått med den i 6 veckor och 4 dagar  :D
Jag tror att jag nog aldrig har längtat så mycket efter att kunna ta på mig ett par riktigt tajta jeans. Jo okej det har jag nog, efter förra operationen :p Fast då hade jag ju pös-jeans, fast ändå inte riktigt samma sak...
Och förmodligen så behöver jag ju bara krycksen i några dar, och får ju lov att gå utan dom innomhus :D
Ohh, pirrigt värre ;]

bajjs & klet .

 usch och massvis med prutt vad jobbigt! Matte nationella imon då och det kommer att gå hur dåligt som helst juh! men men vad ska man gö när man inte fattar ett dugg .
 Får nöja mig och muntra upp mig själv på kvällen imon för då kommer ju Kyle XY :D (kl:20:00 på kanal 5 ;) . ) Det tåls ju att upprepas att Matt Dallas inte är lite nådigt snygg i den serien !! Mummi för honom.

Sedan så har vi ju Dig. I will I want, men bara om jag kan.

image18