Examensdagen

Blod, svett och tårar.



Jorå, idag va det ju då dags. Vi har varit med om mer än vad vi kommer ihåg. Idag blev det lite tårar, minnen och skratt. Vi glömde nog det mesta grollet och tänkte positiva tankar. Jag e så gla just nu! Examen och allt. Och nöjd med mina betyg också. Så är det någon som behöver en Formgivare/Orignalare/Projektledare så hör bara v er, jag kan alltid hjälpa till ;) hehe. Så imon åker jag åter till Göteborg ska bli skönt. Men som Moa sa att fler tårar kommer ju säkert att spillas ikväll under/efter middagen och ja från mig också. Eller så kommer det imorgon bitti när jag ska krama Moa hej då när hon kan fortsätta att sova i den hårda skummadrassen. Nu är det tredje dagen som vi nostalgilyssnar  på musik från 90-talet och kanske lite tidigt 2000-tal. Om tre timmar ska vi möta upp en liten del utav våran klass och käka mat på crazy cow.

Ni får ha det för ikväll ska det firas!

Vilken stad längtar du till?

Snart snart snart! Det är det enda ordet som behövs just nu egentligen. Just nu har snart en väldigt stor inverkan på mina meningar som till exempel: Snart är skolan över, på onsdag alltså, Snart är det vår eller är den nästan här redan? Jag kan nog fortsätta lite till om det skulle behövas.

Igår åkte jag upp till Stockholm och träffade Jennie och en kompis till henne. Vi drog ut på ett hyffsat ställe, tror att det bara blev hyffsat eftersom att musiken föll verkligen inte i min smak. Men annars väldigt trevligt! Idag gick vi runt på stan lite och jag tror att Jennie har smittat mig. Sitter är och känner mig sjuk, verkligen inget kul! Men har varit ute och tagit mig en löprunda direkt när jag kom tillbaka till den lilla staden Nyköping.

På måndag börjar våran slututställning så har ni vägarna förbi så kika in vettja!




jag känner mig lost

 


ritplatta <3


Jag har lekt lite med min ritplatta  :)