back in the?

Igår så var det tantfika med flickorna på Fröken. Väldigt trevligt, hade ju inte träffat aporna som vart i Thailand ännu så det var mycket bra! Efter fikat så åkte jag hem till syster som hade ont i armen efter vaccianionen. Där lagade vi god mat tillsammans också. Måste verkligen lära mig hennes gasugn! Men nu ska jag åka till Ikea snart med Fanny och köpa sängben och sedan lite mat.




Fick också en superfin ram från Ida och Nadia som dem hade plockat med sig från thailandet. Ska sätta in en fin bild på dem två flickorna. Tack så mycket! superfin verkligen!!

berlin togs med storm

Nu är jag tillbaka i Nyköping igen efter några dagar i Berlin. Det var verkligen grymt där nere, fick gjort lite saker som jag inte brukar göra när man åker på sådana resor. Okej, händer inte så ofta så det var kul.
På måndagen så vaknar jag 03:10 hade 20 min till att sova egentligen minst men kände att det inte gick :/ Gör mig klar för att åka till flygplatsen för att åka till Berlin. Flygningen gick bra, första gången jag flyger själv också! Väl där så fick jag ju lite hjälp med att hitta in till stan, och vid Fredrichstrasse så väntar en väldigt snäll Moa :) Nästan alla dem andra sover så vi går och käkar på Starbucks (första gången det också hehe) Senare på dagen så var det dags för en guidad tur runt om i Berlin, det var väldigt intressant, den var la på drygt tre timmar så en väldigt lång sådan... Men man fick sig en historia lektion. Och på kvällen kom det bästa, då var det festligheter för att fira 20 jahre mauerfall och Bon Jovi uppträdde :D Helt BÄST!! Även om jag knappt såg något så var jag där, och lite fräckt med dominobrickorna som föll! Tisdagen så var det ännu mera historia som gällde. Vi gick till minnesmonumentet för judarna och gick på muset som ligger under jorden där. Väldigt gripande kan man ju säga och givande... Efter mycket gående den dagen också så var det dags för utgång, var väldigt roligt. Fast kan ju inte fatta att man fortfarande får röka inne på krogarna i Berlin, kläderna luktade ju skit efteråt! Kom hem halv sex på morgonen och skulle vara uppe senast halv 11. Fast kändes inte så jobbigt som jag trodde. På onsdagen var det dags för ytterliggare ett museum, en gammal design skola som ställer ut de gamla elevernas design. Vissa som gick där har ju blivit väldigt kända, fick köpt en bok också om Josef Albers. efter det så var det bara att åka och käka och sedan till flyget.
Resan har bestått utav väldigt mycket gång och min fot såg ut som en köttbulle när vi var hemma i Sverige, väldigt ont :(
Bilder kommer senare!


Nu ska jag fortsätta att packa för imon kommer flyttbilen! :D




blåa korvar.

Idag har det vart såhär ute. Mulet, snö, regn, sol-moln, snö, uppehåll, regn-snö, uppehåll, hagel. Och när jag kommer hem på kvällen märker jag halvvägs ut att snön har lagt sig :O
Det var allt jag hade att bjuda på för idag, har fått höstdeppa efter att hösetn har lämnat snö och inte regn.

ps: redovisningen gick bra idag!