Why dont you take another little piece of my heart

ett recept om dagen kilar bra i magen.

Jo idag blir det middag igen och detta tänkte jag dela med mig om. Kommer nog bli ganska mycket sånt. Jag älskar att laga mat och kanske har jag valt fel yrke eller kan man göra en kombo? Vem vet vad framtiden har för planer för mig.


vitlökskyckling & ugnsgratinerad grönsaksblandning m. potatis.


grönsaksblandning m. potatis
morötter
potatis
zuzzini
champinjoner

dela alla ingredienser i någorlunda tunna skivor (speciellt potatisen). Lägg på en ugnsplåt och blanda med lite olivolja, peppar och rosmarinssalt (saltet får gärna vara flingsalt). Ställ in i ugnen i ca:30 min på 220grader.

vitlökskyckling
fräs vitlöken i lite olja i en stekpanna. Lägg sedan i kycklingen, krydda med paprikapulver och låt steka tills att den
är klar.

Klart att servera!


here I go

Igår gjorde jag kamben med sallad. Eftersom att man inte kan köpa färdiggrillade kamben såhär långt upp i landet (i alla fall inte i dem vanliga mataffärerna, riktigt knsasigt) så jag fick göra mina egna.



Kamben med sallad



superwomen

 

 

 

Ville bara dela med mig från förra helgens aktiviteter med Evelina :)


avprickat

Denna veckan har jag fått gjort mycket men ändå inte allting som jag hade behövt att göra. Det som man oftast behöver göra, vill man inte göra för att man känner en slags "press" på sig.


Säga upp lägenheten
– Säga upp hemförsäkringen
Boka vandrarhem för att ha ngns att bo efter LIA´n
– Städa
Diska
Träna
Betala räkningar
Vart på Formex-mässan i Älvsjö
– Tanka bilen
Handlat mat
Plugga (en sådan sak som jag känner press för)
Skickat in eget projekt i projektledning
Sätta upp tvättid
– Tvätta
Käkat thaimat med Moa och Christel
– Kolla med adressändring och folkbokföring

Jo detta var nog allt som jag kände att jag behövde göra och fick gjort och inte gjort så det är bara att lägga på till nästa veckas lista. Har köpt en whiteboard tavla förr förra helgen som jag gör en ny lista på för varje vecka. Jag behöver det, för då känner man större press att göra sakerna när dem står STORT och synligt.

Snart så ska jag hem till Göteborg, eller snart och snart om 20dagar exakt. Jag längtar som en teddybjörn längtar till sin ägare när den har vart bort :D hehe. För det är något som jag har längtat efter hur länge som helst som händer den helgen så självklart vill jag att det ska bli den 18september nu!!



Gravity

Det har vart en väldigt bra helg och det syntes tydligen på mig igår :) Fick äntligen hitta på någonting på helgen, någonting som innebar utanför mina väggar och andras väggar. Att gå ut på stan på kvällen, umgås med folk och bara ha kul. Det behövdes tydlihen en Evelina för att uppnå detta. Även om Nyköping har världens tyknaste busschafförer, ösregn och kalla nätter så klarade vi detta. Detta måste göras om snart! Speciellt thaimaten, som jag också kommer att besöka imon, (ska tänka på Evelina) för att ta med hem till Moa när resten utav hennes familj är borta från lägenheten.
Mitt intresse för den skönsjungande John Mayer har blåst upp igen nu när han snart ska släppa nytt album. Han har en sån härlig röst och jag bara älskar att sitta och lyssna på hans musik med en kopp tea i handen som jag gör just nu.
Snart ska jag hem till Göteborg också, längtar så mycket. Eftersom att det inte händer så mycket här uppe får jag ta mig hemåt någon gång för att sedan få ett leende på läpparna.

Vill också meddela att GAIS har börjat att komma igång igen och hoppas på att det fortsätter såhär, Från att inte ha vunnit en match på flera månader så har dem vunnit dom två senaste matcherna :)



I cant help it


GRATTIS!


Grattis baby på 20-års dagen!

lortiga tår


I morgon kommer den här sötnosen och förgyller min vardag!


Dagen har nått middagsdags och jag är bara såå trött. Kom hem för en timma sedan och har vart i stockholm hela dagen. Morgonen började kaotiskt fick ingen frukost och fick inte med mig någonting utanför väskan... Hann i alla fall med tåget till Stockholm där jag fick ett otrevligt bemötande av morggontrafiken bestående av stressade männsikor som skulle till jobb/skola. Om dom nu måste stressa så mycket varför går dem inte upp lite tidigare och så att dem sedan kan gå hemifrån tidigare? Vid t-bane spärrarna på Östermalmstorg sitter AnnaKlara och väntar på mig. Vi möter sedan resten utav gruppen och tar oss vidare till Scandic där kundmötet ska äga rum. Det känns jätte bra efter mötet och vi ska nog få till ett väldigt bra arbete åt våran kund som är Goodiebag. Fick också se några kända ansikten, bland annat Filip&Fredrik hehe.
På tågfärden hem så satte sig en man sig jämte mig och han tog fram sin mac och jag blev lite nyfiken på vad han höll på med. Sedan när jag fick igång min telefon efter att batteriet tog slut kunde jag snabbt ringa ett samtal och berätta hur mötet hade gått idag. När jag hade lagt på så fick jag en fråga från honom. Han undrade om jag visste vilket typsnitt det var på en sak som han jobbade med. Jag försökte att hjälpa honom. Då hade han tjuvlyssnat lite på mitt samtal och hörde att jag höll på med formgivning. Vi började prata lite och jag gissade rätt typsnitt (stolt) hehe. Så dagens goda järning är gjord :)

Nu ska det bli middag, ska göra en omelett tror jag har lite stekta bacon från igår och broccoli i kylen ska bli mumsigt!


Ha en trevlig fortsatt dag/kväll ni där ute!

flyger fram men snart så rullar du.


Helgens bak: dajmbiskvi och bagel
(måste kompensera det onyttiga med lite "nyttigare" saker)