blue green red

 

Nu sitter jag och letar bildbanker på nätet. Hmm, valdes rätt person för jobbet? Nää tror inte detta. Jag är ju sämst på sånt men ska nog på fram något bra från detta. Snart ska mina två små grisar komma så att vi blir tre igen och mysa lite under min lunchrast :)


cold response

Sitter själv i "ateljen" medans dem andra är ute och käkar en sen lunch. I bakgrunden har jag en salig blandning utav skön musik. Har äntligen kommit ihåg min inloggning till spotify, så nu kan även jag vara med i spotify-battlet här på kontoret.

Igår så var det kickoff hela dagen.Morgonen började med ett möte som höll på fram till halv fem sedan bar det iväg ut för öite mat på Kometen, och sedan gick vi till sportbaren för att kolla på Modo-Frölunda. Blev inte så mycket hockey tittande som jag ahde hoppats på, men trevligt var det. Sedan bar det av hem igen när matchen var slut, är ju en dag idag också.
Mamma och pappa är nu hemgångna från Thailand och jag har inte hunnit att träffa dem förutom på morgonen. Igår när jag kom hem från kvällens bravader så kom pappa nerspringandes från trappan och visade mig vart alla presenter fanns :D Kollade igenom snabbt och idag på morgonen kollade jag igenom lite mera. Ska ta lite bilder på sakerna och lägga upp. Fick den sötaste spegeldosan! och sedan fick jag (som jag upptäckte lite senare att den var exakt likadan) en sådan grön fin sjal som jag fick av Johanna för några jular sedan och då älskade jag ju den och jag älskar den lika mycket denna gången. Mamma kom hem med exakt samma färg också, lite komiskt att folk hittar massa fina gröna saker till mig :D
Nu äts det pepparkakor igen och det smakar ljuvligt i min mun!



pepparkaka

Nu har nästan hela dagen gått, eller två timmar kvar innan jag slutar. Just nu håller jag på med ett inbjudningskort för ett företag som jag inte riktigt vet vad dem gör ;/ Och inte vad det ska vara för heller, men ojj då det e visst så som det kan gå! Är endå hyffsat nöjd så långt som jag har kommit.
Vi har också ingått en match i pepparkakor, haha.
På ett sätt vill jag gå hem nu för måste verkligen städa lite innan mina föräldrar kommer hem i natt. Hjälp godtas mot en middag! Imorgon bitti ska jag antagligen baka en tårta som mamma ska få i efterskott som dem sedan kan ha till middagen på kvällen som jag förmodligen missar... Eller så bakar jag på fredag så att jag själv får se hur den blir och om den smakar bra!


Nu ska jag ta mig en pepparkaka.
Och vill ge mig in i Spotify-battlet

en dag

Go morron på er därute i världen!

Nu är jag inne på min andra vecka på Tjuge22 och jag trivs. Det är en reklambyrå utav den mindre modellen som ligger vid Domkyrkan i Göteborg. Jag får göra lite olika saker och hoppas bara på mera! Just nu sitter jag med en utbildningsbrochyr och fixar det sista orginalsakerna på den (finliret) innan den ska gå iväg till tryck. Men samtidigt oroar jag mig för när jags ka hinna att göra eller änns börja sätta igång mina funderingar på slututsällningen som vi ska ha dem sista dagarna i mars. Men nu är det rätt så lungt på kontoret och min mage kurrar så jag tror min bordskamrat hör det :o Nu ska jag skriva ut brochyren och se om det duger.

Inatt kommer mamma och pappa hem efter semester i Thailand. Ska bli kul, har ju längtat efter dem. Men det sämsta är att jag missar middagen imon eftersom att det är kick-off och sedan middag.

Ha det!

lonely


Bild över en liten del utav kontoret.

Sitter ensam på kontoret, förutom han som sitter nere i tornet. Känns skumt, gillar inte att vara ensam såhär. Läser igenom FMCK tidning som jag sedan ska få göra.
Jag som hade bakat och tagit med mig muffins idag. Ska det bara vara jag och Raffe som käkar sedan? Nä, det tycker jag inte! Får la ta med mig dem till mormor sedan annars haha :)

Imorgon så ska super-Fanny komma in och luncha med mig. Efter det så ska vi kolla på påfåglar som ska sitta på våra huvuden under nyårsfesten :D
Nej, nu ska jag sätta igång att uppdatera min hjärna med tidningen som ligger jämte mig.

Ha det!

Dagen är kommen

Jag bakar julmys och lyssnar på betlehem





Jag har använt mig utav mini formar till muffinsen så tiden är tagen efter det. Men gör ni en stor form så är det ca: 45min.

Mjuk pepparkaka: Ugnstemeratur 200°C, Varmluft 175°C.
100g smör/margarin
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 dl gräddfil
1 1/2 tsk ingefära
1 1/2 tsk nejlikor
2 tsk kanel
2 3/4 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat


Smält matfettet och låt det svalna. Rör ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt gräddfilen, matfettet, kryddorna och mjölet blandat med bikarbonatet. Häll smeten i formen. Grädda i ca 12 min (små miniformar)

Kristyr:
1 1/2 msk lime/citron
2dl florsocker



Japp, idag mår jag bättre fast hostar fortfarande. Så när jag vakna så blev jag julsugen och satte på julskivan och började baka. Så imon tar bjuder jag på pepparkasmuffins på kontoret, måste ju "fjäska" lite :)

Happy b-day


Grattis mamma på födelsedagen!

dripp dropp

Nu har jag hållt på ett tag hät hemma, och ja jag e helt slut. Faster Pia + familj kom förbi för att hämta bäddsoffan imorse som skulle köras upp till deras nya lantsälle. Kände att jag inte bara kunde stå i dörren så beslöt mig för att hjälpa till att bära. Men tja, min hosta började att sätta igång efter det. Jag som hade tänkt träna imon så vi får hoppas på det ävenom jag inte tror att detblir så. Känner mig lite mindre febrig, men hosig är jag... Nästa vecka kommer mina föräldrar hem från Thailand och det ska bli kul att träffa dem nu! Har vart själv hemma nu sedan jag kom tillbaka till göteborg och bara en flyttkartong är uppackad, hur kommer detta sig!? :o Vet inte vart jag ska göra av allt...


Hittade ett sött kort på mig och syster när vi va i Thailand för några år sedan. Temat var: Vad kan man göra med saker man hittar på ett hotellrum och sedan springa runt i korridorerna :)



ingen rubrik.

 

feber och ond hosta, ja så var min första vecka på praktiken... Fast det var ju riktigt kul också! Men nästa vecka blir det andra tag.