Now I'm Here

Hoho! I förrgår hade jag ett hål genom dörren, jaa ett riktigt hål som folk kunde kika igenom. Men igår fylldes det hålet med ett titthål, så att folk inte kan kolla in, bara jag ut på dem :D

Den här veckan har gått riktigt fort, grupparbete, jobbig föreläsning, städning, bakning. Imon är det Marknadkommunikation och där ska vi gå igenom ekonomi och budget, Good Luck Therese liksom! Kan behöva några såna. För folk som känner mig vet att matte inte är min grej och på ekonomi blir det nog något som man måste räkna ut med antingen + lr - !
Imon kommer också mina föräldrar med tillökning av min Mormor också. Det ska bli kul, sedan kommer syster på söndag när dem andra åkt.

                     
Marränger med choklad                             Mitt hål i dörren!

Khashoggi's Ship

Oh shit! Man tror att man flyttar till en liten stda och att det är lugnt, men det händer mer än vad man kan tro! Igår så hade den nya baren "Blue Moon bar" blivit utsatt för brandattentat som klassas som mordbrand. Det luktade så mycket inne på skolan och ändå ligger krogen uppe på stan... Vi kunde knappt arbeta där inne. Dem stänge av ventilationen, men då fick vi knappt någon luft, hur skulle detta då gå? :o
Tror att det ändå var en stor brand för det var fullt med brandbilar vid 16:00 fortfarande och dem fick larmet vid 8:00 på morgonen. Så ja det händer sånt i den lilla staden också. Tydligen varje ny krog om startas blir brända, helt knas.

Efter skolan gick vi och simma och var riktigt trötta... Jag drunknade nästan för att jag skatta hela tiden även om jag nådde botten, Moa kunde ha sätt ut som en sjunken muffins och Chris hon blev utstirrad av knasig gubbe som trodde aatt han var spännis :D

Nu ringer väckarklockan så nu är det upp och hoppa... Iväg på gruppmöte med arbete, sedan Willys.



The Miracle

Du ska bara veta hur mycket du saknas sedan du lämna oss! Kom tillbaka.

<3

Another one bites the dust

Jag tror på spöken.  Det var lite läskigt igår... Har nog alltid trott på andevärlden på något sätt. Igår så kom dem till mig och ville att jag skulle se på tv. Igår innan jag skulle gå och träna så stängde jag av tv´n, och när jag tig på mig skorna så sattes tv´n på av sig själv :O JAg stod liksom i hallen fjärrkontrollen låg på bordet. Det va ganska läskigt. Tydligen ville något att jag skulle se på tv. Har detta kanske något med mina drömmar att göra? hah.

Johnny Depp filmerna är nu avklarade och skulle kunna se på båda två igen eller bara ha massvis med filmer som Depp spelar i och kolla på alla efter varandra! :D

Börjar bli hungrig så kanske dags att börja att skala potatis...

Seven Seas Of Rhye

Puuuh! Idag när jag kolla på sporten så sa dem att dem sänder dagens match på Tv4! Nu har dem gjort min dag... Men förstår inte varför det inte stod igår på deras hemsida lr på tablån, dem ville göra mig arg.

Vart i landet är vi om det blåser, regnar, har snöat i natt= Nyköping. Vilket väder, jag vill inte änns gå ut. Måste i alla fall till affärern idag och köpa in lite potatis till dagens middag. Åker jag in till stan ska jag nog ta och träna också på gymet inne i stan eller ta mig en simtur. Det är faktiskt riktigt lugnande.

Vad betyder egentligen mardrömmar? Har drömt två nätter i rad att att folk dör i mina drömmar. Olika personer. Första natten drömde jag att jag och mamma var ute och reste och helt plötsligt får vi ett samtal om att en person har dött. Mamma vill att jag ska åka tillbaka till Nyköping men jag skriker att  jag vill hem till Göteborg.
Och inatt så drömde jag att vi var på något tivoli, mamma var med denna gången också, och Fanny var med och sen ett stort gäng med kompisar. Vi är uppe i någon grej och helt plötsligt ramlar personen ner jättelångt. Det är bara jag som bryr mig och vill inte fortsätta, alla andra säger att sånt händer. Jag vill ringa Ida och säga vad som hänt, men Fanny säger att jag inte får...

Dem här två personerna som dör vet jag vilka det är men vill inte nämna för tänk om det slår in då?!
Vad betyder egntligen drömmar?
Kan det slå in?
Drömmer man om något som ska ske, eller är det någon annan person som dör vid det tillfället?

Jag har vaknat av drömmarna vid nästan exakt sama tid. Klockan 06:00 typ. Det är sjukt!
Undrar om det kommer något inatt också, återstår bara att se...

The Invisible Man


(Moa har inspirerat)

Breakthru

Asså, som jag fattar det skall Tv4 inte sända handbollen utan skickar över det till Tv4Sport :O Jag är SÅÅ ARG! För på tablån på nätet så står det inget om någon handboll på Tv4 och bara på Tv4Sport... Det måste vara fel! Är helt förtvivlad att jag kankse ska skicka in klagomål till Tv4?!?!

Annars har dagen vart bra förutom när jag såg Tv4 tablå. Var och tränade imorse, och sen bara tagit det lugnt. Kollat på en utav filmerna som Moa lånade ut till mig, Finding Neverland med Johnny depp. Han är ju bara så underbar! Sån bra skådespelare, han kan det han gör om man säger så. Filmen var också såå bra enligt mig. Velat se den filmen länge nu och hon kunde läsa mina tankar..! Efter att jag fått installerat Adobe-paketet igen på datorn så har jag kunnat lyssna på radion och se webb-tv på nätet, vet inte om det beror på detta? Så får hoppas att Tv4 sänder matchen på nätet annars imon som dem gjort under hela handbollsVM än så länge som jag fattat det eller om det bara vart eftersnacket...
Har inte fått gjort någon middag ännu, åt en stadig lunch... Men börjar bli hungrig så får ta lite musli med youghert :)
Denna helgen händer det inget heller, väldigt tråkigt! Men vad ska jag göra när folk åker hemåt på helgen? Men ganska skönt eftersom att jag har huvudvärk hela tiden och vill inte gå över, vill någon svara varför?!

Imon blir det förmodligen simning oh gym inne i stan. Sen måste jag köpa mer potatis eftersom att jag ska äta kassler med ugnsbakat mos imon, (som egentligen var dagens måltid men ingen potatis hemma) så tog fram lite extra kassler så jag kan göra matlåda och bara koka ris till :) höhö.

Nu ska jag se en till Johnny Depp film och glädjas till. Denna gången Edward Scissorhands. Har aldrig sätt hela filmen...


Hur många gånger har jag egentligen upprepat Tv4 i detta inlägget? :D haha

Under Pressure

Nu har det vart riktigt mycket den här veckan... Tenta idag i Grafisk Produktion, gick bra på den praktiska delen och mindre bra på den skriftliga tyvärr. Vart stressad över något, kanske var detta. Sedan fick jag problem med bilen och den startade och fick panik för det och det kändes som att mitt huvud skulle sprängas.

När jag känner mig stressad över något så mår inte mitt huvud bra, jag får migrän och det har funnits symptom hela veckan till det... Så måste slappna av i helgen, träna lite och inte tänka på allt för mycket som händer i skolan och som kan stressa upp mig. Har också fått låna 4 olika filmer av Moa, hon e så snäll :D
Nu sitter jag här och gör inte allt för mycket, har ätit tacos, fyllt upp godis skålen men känner inget sug för jag tror att det är fredag. Nu väntar jag på att handbollen ska börja! Det har vart hela mitt nöje sedan i lördags, alla macther. Sverige har ju vart hur bra som helst så kan inte säga något 4/4 vinster har dem och ikväll väntar Kroatien. Väntar med spänning!




Ni får ha en riktigt gosig Torsdgs kväll! För det ska jag ha


Snart kommer min familj upp! Längtar <3
 


Pressure pushing down on me
Pressing down on you no man ask for
Under pressure - that burns a building down
Splits a family in two
Puts people on streets


we are the champions

Åhhhhhh  sikken match! Blir helt glad :D Johan Sjöstrand och Dalibor Dooder var riktigt heta i kvällens match, går inte att beskriva. Såg ni inte matchen mellan Sverige-Spanien så har ni verkligen missat något..!



Fanny! Din msn, den är inget bra. Du måste fixa den, man vet ju
inte om du får alla meddelanden lr inte. Får du hela i sådana fall..?
Sen du e ju så rar, visste att du hade fel nummer till mig nu igen, haha.
Historian börjar nu igen, som förra gången när vi försökte nå varandra
massor utav gånger när du hade två olika nummer till mig :D Men nu
har du det rätta så ändra det i din kalender så att när du får nya mobilen att du har det rätta! :D

Nu ska väl jag börja plugga igen, sista kapitlet så är jag klar för kvällen!




The Great Pretender


Radio GaGa

Två ägg, ett glas apelsinjuice och en kopp vanilj-te. Perfekta frukosten!

Och nu snöar det ännu mera! Vräker ner, nästan som snöstorm :O
Om det inte slutar att snöa snart så blir det inget gym för mig... Får ju ta och plugga istället, som jag verkligen behöver, ska börja igen när jag är klar med frukosten.


I'd sit alone and watch your light
My only friend through teenage nights
And everything I had to know
I heard it on my radio
Radio

You gave them all those old time stars
Through wars of worlds -- invaded by Mars
You made 'em laugh -- you made 'em cry
You made us feel like we could fly

Save me.

Det snöar, det snöar riktigt ordentligt :O Jag vill ha sommar, eller i alla fall den sköna våren. Ge mig det nu, tack!


Crazy little thing called love.




"När jag får pojkvän skulle han alldrig vilja se mig nykter!"
-
Ida Lindmark, september 2007

"Öh, du har kebab i skägget!"
-
Therese Mortensen september 2007



Hahaha! Jag hittade mitt inlägg från när jag, Fanny och Ida var i Stockholm i september 2007. Det sas många roliga saker, men vissa är oförglömliga!

A kind of magic.

One dream one soul, one prize One goal, one golden glance of what should be
It’s a kind of magic





Sverige klassade ut Kuba igår det 41-14 tror jag att det var :D Dem lekte med Kubanerna. Dem gjorde vissa snygga grejjer också som gjorde att det blev riktigt kul att kolla på! Idag blir det Sverige-Sydkorea, hoppas ju att dem ska vinna denna matchen också. Sydkorea spelade ju tydligen bra i deras förra matchen.

Nu är min tvättmaskin klar, och personen innan har inte tömt torkskåpet. Ringde mamma och frågade om jag kunde plocka ut tvätten och lägga den på bänken. Men vet inte om jag kan mää?

Har märkt att jag har kör ett Queen-tema på mina rubriker och i texten. Är det bara jag som är lycklig över det, eller har märkt det? Just nu hyllar jag dem ordentligt.

heart, soul, life

Alltså varför får jag inte till det... Försöker att lägga in en video på bloggen men det går inte :O Gör som man ska göra men ändå visas bara koden...Orkar inte änns försök mera!
Jag har lyssnat sönder mig på Queen - Let me live. Den är ju bara så skön att ligga och lyssna till och bara tänka sig bort.

Idag blir det bara massvis utav tentaplugg!







http://www.youtube.com/watch?v=CoR8i_7kM-U

Let me live.

Hmm, mycket som kan hända på en dag, bara någon timma, en minut eller bara en ynka sekund!

Idag fick jag leka lite bilmekaniker, men tror inte att det är något som jag ska pyssla med som ett yrke, haha. JAg får fortsätta leta efter mitt drömyrke lite till.
Sedan höll jag också på att krocka idag, alltså det var knappt en meter ifrån den andra bilen. Men kan stolt säga att det inte var mitt fel, fick använda tutan också! Jag åker på raksträckan inne i stan, ser att det står en bil i korsningen från en "gränd". Han väntar eftersom att det är han om ska lämna företräde, men när jag är 3meter ifrån honom så bara han kör ut! Jag tvärbromsar och lägger mig på tutan oh skriker fula ord i bilen som jag egentligen inte ska säga antagligen (A) Sedan satt jag typ rädd i bilen resten av vägen hem, som tur är svängde han av vid rondellen ut mot Skavsta...

Idag blir det handboll, tänkte vara slapp nog och köpa en pizza, men har inget sug efter det idag så får ställa mig och laga något annat. Börjar redan bli hungrig, men ah får se har ju inte lagt fram något heller...






Why don't you take another little piece of my heart
Why don't you take it and break it
And tear it all apart
All I do is give
All you do is take
Baby why don't you give me
A brand new start


Living on my own.

Queen håller mig fortfarande sällskap samtidigt som Postkodsmiljonären vlll göra ännu mera sällskap. Men tror jag avstår den sistnämda för kvällen en liten stund till.
Såg på parkeringskriget förut, det är ändå ganska "kul" haha. Underliga människor som lever i Philly i USA! Ganska kul när dem blir arga för att deras bil har blivit bortbogserad eller att dem har fått böte och river sedan i sönder lappen  och tror att den magiskt fösvinner efter det :D mohah.

Ska göra lite kvällsmat nu!





Hittade en kulig sida också! haha


Las Palabras De Amor.

Jag är trött, trött på att inte må bra. Ja är uttråkad, uttråkad på att inget göra! Jag får inget nödvändigt gjort.






Okej, har legat till sängs nu ett tag och är uttråkad utav detta också. Hitta receptet på Moa-musli så nu är jag inne på andra 10minutern så måste vakta ordentligt. Det och handla har nog vart det mest nödvändiga jag gjort idag, förutom att bli arg på kärringen på nyköpingshem!! Så nu är jag utmattad igen och min panodil börjar sluta värka känner jag för börjar känna mig febrig igen :(

För tillfället så är det Queen som håller mig sällskap genom högtalarna medans jag vaktar Moa-muslin i ugnen. Sista 10:an nu och sen ska det vara klart. Så ska jag lägga mig i soffan med en kopp te i famnen.

Jo just det, blev ju så arg på tanet från Nyköpingshem när jag ringde till dem! Går inte att beskriva. Men jag och Moa kom överänns om att dem e alla STORA VIRRPANNOR där på kontoret! Dem vet ingenting och nothing!



uppe med tuppen

Måste åka och handla!!

Febern ligger fprtfarande kvar i pannan på mig, men känner mig ändå mycket bättre! Skulle ha vart på möte med Nyköpingshem idag, men Chris som är äldre och visare sa till mig att ligga hemma och vila en ytterliggare dag + tror hon inte ville ta risken att smittas. Dem hade tydligen haft "sjuk-lära" med Lennart igår som sagt att det smittar några dagar efter det gått över... Så då blir det till at vara hemma idag också.

Helgen kommer bli den tråkigaste på länge tror jag! Det är ingen som kan hitta på något :(  Men kan vara skönt!
Mina två största mål i helgen är handboll och plugga till tentan.



det är bara så det e

Jag dricker skummad mjölk medans mina naglar luktar apelsin.





Idag är det en bättre dag, har fått behålla det lilla jag har ätit om det var någon som var intresserad fast febern ligger kvar...
Fick precis ett mail från en reklambyrå som har tittat på min portfolio och han tyckte att den såg fin ut (A) hehe. Så han ville att jag skulle höra av mig när jag kommer ner till götet i februari så att vi kan boka in ett möte så att jag kan komma in och presentera mig... Håll tummarna för mig nu folk, jag vill göra min LIA på den här reklambyrån!! Så ska vässa på mitt smajle och ge järnet. Så nu måste jag ju ner, även om det är snöstorm. Inget stoppar mig nu.



   

       



Broken strings

Nu var det dags söto! Ditt inlägg.

Okej, det var nog mer än en månad sedan, men jag får ju inget från dig heller... :(
Jag har inte så mycket för mig, ligger sjuk och lyssnar på musik... Brukar ju bli så. Om jag mår bättre på fredag så ska jag simma efter mötet med Nyköpingshem, bara så att du vet vad jag håller på med på dagarna när jag är ledig.
I helgen så hade jag stökiga grannar igen, dem gick och ryckte i handtagen, men nej jag gick inte och öppnade, vågar inte göra det när inte ni är här (A) Kalla mig feg om ni vill, men lite läskigt när jag inte fått in mitt titthål heller och kan se vem det är som står på andra sidan dörren. Jo har fått en ny granne också, ni kankse får hälsa nästa gång.
Men jag har faktiskt en fråga till dig, Vad önskas i 20-års present...?! Det är ju typ snart :) Du behöver inte svara här, du kan svara genom att slå mitt nummer på telefonen när du har tid ;)


Pussen <3

If I were a boy.

Var ju ett tag sedan jag skrev nu, blivit dålig på det.. Men inget händer ju. Jag ligger hemma och är sjuk, huvudvärk, feber, och illamående... Vill ha min mamma här så att hon kan laga soppa till mig (A) I slutet utav månaden så kommer min mamma och pappa upp frdag till söndag, ska bli mys. Sedan på söndagen så gör min syster en snabbvisit och hälsar på mig söndag till måndag kväll efter att hon vart i Stockholm och hälsat på där också. Hon får ta oss alla i ett paket :)
Nu vill jag bara att min Jolly ska komma upp och hälsa på någon gång... Får hoppas att hon vill komma upp någon gång.

Nu ligger jag i soffan och lyssnar på James Morrison´s nya platta genom YouTube. Varför blir jag alltid fast på hans plattor. Okej han har bara släppt två stycken, men ändå. Sån goding röst har han, mee like! Funderar på att gå in och beställa det. Får minnen från Thailand gnom honom. Hans första album var ju typ det ända som vi spelade där på andra sidan världen, helt underbar. Nu längtar jag till värmen för vädret står på och det visar kallt!

På lördag börjar också handbolls-vm, och gissa vem som kommer att sitta hemma och kolla på tv, Jo jag! :D Så ni är välkommna att komma ut till tomtestigen och kolla med mig ;)



gnäggar som en hund och knorrar som en mus

Nu har skolan börjat på riktigt... Igår fick vi ett projekt som vi ska börja med... jaja det klara vi, eller hur?! :D Nu skulle det sitta gott med en kopp te till frukost.
Jo just det min dator har ju äntligen funnit mig! Fick den i onsdags, så ÄNTLIGEN! Efter allt tjöt på Apple så förtjänade jag att dem skickade mig min nya dator... :D 

Nu är det frukost som gäller, sedan skolan, kanske träna sedan, blir nog en lugn helg, helt ruinerad :O 


 
                                                

Älvan!

Idag har jag fått en stämpel! Min älva har fastnat på min nedre del av ryggen... Den är inte riktigt klar ännu, ska tattuera klart den nästa gång när jag kommer till Göteborg i Februari om inget snökaos inträffar (A).
Nu ska jag byta om, ska bara hitta några kläder så ska jag hämta upp Fanny så ska vi åka till Sandra och fira henne lite. Hoppas att eran kväll blir riktigt go, så som jag hoppas att min blir!











Detta är min Älva fast har
inte allt det krimset med, 
Kommer en bild när den
är helt klar på ryggen! (A)

Chili i ögat!

hoppa, chili, svarta luckor, mat och massa vänner... Vad är detta?! Tror att det var min nyårsafton! Och i år blev den riktigt lyckad, jag fick som jag ville att vi stanna kvar på en och samma fest och slapp springa runt och fira nyår på en busshållplats som vanligt för att vi inte hinner fram :D I år eller ska man säga förra året så tror jag att det hade blivit i en tunnel (A) haha. Så inga fyrverkerier här på skyn.
Vi har firat i Nordtsan, spårvagnen och på Frölunda torg, va e detta liksom. Så hade vi misslyckat igen så hade det fått blivit i en läskig tunnel tycker jag :D

Det nya året har börjat och första dagen på året som jag skall vara aktiv på så ska jag jobba. Sista dagen nu och sedan är det helgen och jag flyr från Göteborg på måndag upp till staden som vi kallar för "Nypan" typ. Sedan är dte ju inte lång tid kvar tills att jag kommer ner igen förmodligen eller att folk kommer upp. Min kära bigsister kommer den 25-26jan och helgen eftre så kommer min mor&far, sedan kommer jag hem i februari om det inte råder snökaos :O



Hoppas att det blir en dunderhelg för er med!