farmor

Jo igår var det, det var igår som du föddes för 70år sedan! Jag skulle ha ringt och grattat dig på den stora dagen! Men Nej, så blev det inte... Saknar dig något otroligt! Även om åren har rullat på sedan vi senast sågs, sen vi sågs i levande kropp och inte bara själen som värker i mitt hjärta. Du betydde och du betyder. Du va en stor del av mitt liv och spelar stor roll i mina val i livet fortfarande! Längtar och hoppas att vi ses någon gång igen, det kan faktiskt hända. Att man träffar dem man älskar i ett annat liv, jag hoppas på  det. Saknar er alla!! 

vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig

wonderbra

åhh har haft en jätte mysig helg, med världens bästa syster! Vi är ett bra syskonpar när vi inte storgnabbar (A) haha. Har typ inte vart något sådant i helgen, vi har ju inte träffats på över en månad, tror aldrig vo vart ifrån varandra såå länge!! Riktigt mys! På fredag kväll kom syrran till Nyköping och vi trodde att vi skulle orka kolla på film efter toasten jag gjort ordning till henne, men nej vi gick och la oss ganska snabbt. På lördagen befann vi oss i Stockholm, vi gick runt och shoppade heminredning både till mitt place och hennes Nya! Sedan gick vi och åt och efter det gick vi vidare till Espressohouse efter en stund för att fika efterrätt, mums... När klockan blev ganska mycket gick vi och träffa Elice och hennes 08pojkvän. Dom skulle nämligen också med på Jason Mraz, (orsaken vi åkte till sthlm för) och det var riktigt bra! Fast hans musik skulle man nog hellre sitta på en pub vid ett bord, men det var ju ändå riktigt bra, så musikalisk grabb den dära Jason ;d Jag fick köra hem på natten och fick öva lite mörkerkörning, kan va bra nu nä jag har Bethan här uppe ett tag (A). Idag så åkte vi och shoppa mat, tapeter och lite annat, Riktigt läckra tapeter hitta jag faktiskt :D Sen myste vi hemma efter några felkörningar eftresom att vi glömde köpa saker här och där och fick köra tillbaka. Mamma hade skickat med carro Lasagne och kanelbullar! Världens snällaste mamma som jag har!  

Nu har syrran åkt hem och jag plockade upp Lina i Katrineholm när jag lämnat av syrran där vid tåget så hon slapp byta tåg från Nyköping... Så fick jag sällskap vägen hem och ännu mera fika... haha. 


Carro ska köpa biljetter till T-banan. - Jag vill ha två stycken biljetter till Jamla stan (Gamla stan) hahah han hörde inte vad hon sa, mumla som en korv :D 
Jag tror att dörrarna var automatiska så står där som ett fån i typ 2min innan syrran trycker upp dem eftersom att man måste öppna dem själva :d höhö. 
Mycket annat också, så vi har fått skratta också:D


Tack Älskade syster för en goding helg <3

Ny dator, VeckoRevyn och 08

Japp som rubriken säger det så är det ungefär så som min dag har sätt ut, fast i omvänd ordning typ liksom :D + är fortfarande lite sjuk, men har inte tid för att vara sjuk mera, känns som om att jag missar för mycket! knasig känsla faktiskt, men jag vill dit, i alla fall när det inte är det dära tråkiga ämnet som också är en del av in inriktning :O haha! 
Dagen såg ut såhär typ.. Gick upp klocka 07:00 och va lite trött eftersom att jag inte kunde somna föränns typ 3 på natten, gick upp, platta håret, tog på mig, prata med pappa och mamma, gick till bussen, köpte en macka på pressburån, väntade på Lina och vi åkte till Stockholm. När vi kom till Stockholm mötte vi upp Jennie som skulle vara våran guide fram tills at hon började jobba :D mihi, vi gick och tog en fika, och sedan var det dags för VckoRevyn och Jennie fick hänga med. Efter besöket på redaktionen gick vi till Apples affär jämte och köpt mig en MacBook :D Helt GLAD!!! Sedan gick vi runt och Fröken Jennie var tvungen att åka och jobba... Lina och jag gick runt lite och sedan satte vi oss på Böffhaus, mumma! Sen gick vi och köpte tjejen ett par skor och sedan satt vi helt plötsligt på tåget till Nyköping igen, jag va la hemma runt kvart i åtta, så det blev en heeel dag :D 


Skön dag men helt slut! <3

gooding film

haha vissa komentarer från filmen...

Ett gammlat par i typ 60-65årsåldern.
tanten -Jag tror att vi behöver ta ett uppehåll...(3min efter) Ska du bara stå där utan att säga något?
gubben -Nej, jag ska gå och bajja jag..


-Jag har skrivit en lapp till henne, om hur liten min dick är, tror du hon gillar det?
(¨så läser han upp ett sånt brev om sin lilla snopp)


Man förstår bättre när man ser, men jag har fått skratta till såna komentarer :D woho

3 gånger på en månad, börjar göra ont

Japp nu va det dags igen snart blir det 4gånger om jag räknar med helgens besök, ja jag menar alla mina besök till Stockholm. Imon är det 3:e besöket på mindre än en månad :o Men anledningen till besöket är väldigt kul! Jag & Lina ska på studiebesök på VeckoRevyn, och ja det va faktiskt jag själv som våga ta kontakt med dem ;D höhö. Sedan det allra bästa, ska köpa mig en alldeles egen Mac-book (A) mihi Tack mamma & pappa ni är Bäst! Älskar och saknar er! Ni ska få ett riktigt tack när jag kommer hem till Götet den 16oktober (A). Sedan ska vi flickor såklart checka runt i staden, jag kan ju visa bonde-flickan från Katrineholm hur man gör i storstaden, fick reda på att det inte änns finns H&M i katrineholm :O ända staden utan detta jätteföretag?! woho vi ska fåå så kul, om bara min feber vill släppa helt :( Kanske ska träffa Jennie, den dära snälla söta flickan som gjorde frukost till oss alla i Halmstad ;D hehe, hon ska visa mig datoraffären (A)

Nää, nu ska jag lägga mig med en kopp te i soffan och ba ta´t lugnt så jag orkar med morgondagen!


peas&love everyone that i know ;D



Månadens inlägg till dig!

Jöpp nu var det dags igen sötnos! Hoppas att du inte glömmer av. Känns som om att du eller ni glider irån och det vill jag verkligen inte! Du kanske har mycket att göra men det ska väl inte böhöva bli såhär bara för det, eller?! Ja ringer, men ni råkar inte varatillgänliga vid det tillfället, men varför inte bara ringa upp senare när ni sätt mitt missade samtal? :( Du bara går ifrån msn utan att säga något till mig när vi sitter och pratar... Det känns som ganska mycket sådant nu!
Och ja! Även om jag typ bor 36mil ifrån er, så vill jag ändå veta vad som händer i era liv! och jag hoppas att du är intresserad av vad som händer i mitt.

Ja men nu får jag väl berätta vad som händer då, eftersom att det va det vi kom överänns om att vi två skulle göra till varandra minst en gång i månaden... Tycker att det va jätte kul när du och Nadia var här uppe, och vi åkte till stockholm (även om det e väldigt tunna väggar ;) ) haha. Sen dess har jag haft väldigt fullt upp med lite olika saker, vi kan juu prata om du vill svara när jag ringer lr om du ringer mig någon gång, skulle vara väldigt trevligt! För har vart hemma hela dagen med feber och halsont, inget kul och då får man hemlängtan...



Puss on youre sweet rumpa <3

You´re the Voice

Åhhh! jopp Ida och Nadia va här förra veckan, och ja det blev super härligt. Helgen som jag längtade efter redan innan jag flyttade kom och den blev hur bra som helst. På torsdan när dem kom så åkte vi hem till mig och jag fick visa hur jag bor (även om jag inte kommit iordning riktigt för att jag ska måla om). Vi lagade mat och mums. Sedan åkte vi inte stan och gick till Rockbaren som har karaoke på torsdagarna men Nej, det blev ingen sång i micken för våran del tyvärr! Jag fick snacka engelska med några spanjorer, gud vad jag kan ;D höhö.
Fredagen åkte vi flickor te stockholm och skulle träffa folket från Halmstad :D Det blev party på fredan till ngt ställe som låg nere i en t-banestation :o vem lägger stället där? Lördagen kom det jag och Ida hade längtat efter Gröna Lund :D woho! Vi åkte typ allt! Jag har slutat att fega på saker som åker upp och ner och känner mig stolt, även om jag fega på den Tilt, men ni fick ju upp mig i den lilla (A) Bästa på Grönan va ju Spökhuset (även om Gasten  e 100 gånger bättre) Jag och Kim håller varandra stenhårt i händerna och i slutet skrämmer ¨något mig och jag råkar skalla Kim och han smäller näven i mitt ansikte, haha Förlåt Kim! (A). Sedan så ska jag ju absolut synas och ramlar baklänges och snubblar ner på marken för att en stubbe ger mig en hjärtattack!! HAHAH. Kvällen va det utgång och jag av helt död.
Söndagen skulle vi ha shoppat men eftersom att vissa va så SEGA så blev det inget med det, så vi hann äta och sen sticka typ... Men tack för en jättekul nyköping/stockholms helg!!

 

Helgen som va nu började redan i torsdags med Gruppmöte hemma hos cissi med middag, säger riktigt mums till det! Sedan så kom det mer folk från skolan och efter en stund drog vi oss vidare in till Rockbaren och karaoke där fler folk från skolan befann sig. Och denna kvällen blev det karaoke för min del, en trio med Tess, Cissi & Christel med To be with you, den gamla dängan med MrBig. Helena var ju inte dålig på att sjunga hon heller :D Sedan på kvällen gick vi och käka kladdkaka (A)

På fredan så va vi hemma hos Lina innan utgången och vi förflytta oss till en i VK5 efter en sund innan vi gick till Birgers. Haha tog armkrok med Daniel när vi skulle in så att jag säkert skulle komma in :) Jo och in kom jag, dem kolla bara på Daniel och ifta in oss, tack din lilla "gubbe" :D Du ska alltid få hänga med ut så att jag kommer in ;D höhö.

 

två stycken Lyckade helger och nu till helgen kommer min syster upp! Saknar er faktiskt väldigt mycket!!


yoo man!

hur j*vla svårt kan det va?!

Nu e jag så jävla arg och vill bara skrika ut. Vilken tur att jag inte bor hemma och har min egna lägenhet! Fick mitt nya bankomatkort och va suuperglad, även om dom skickat det till fel adress, ända ner till Göteborg typ 36mil från mig. Men min snälla pappa skicka upp det samma dag med posten så att jag skulle kuna ha lite pengar. Idag så skulle jag använda kortet för första gången när vi va och fika med projektgruppen på första mötet :D
När jag skulle betala den mumsiga bageln och tea´t så medges inte kortet! :O Moa var snäll och låna ut pengar (A) Sen  skulle jag prova det nya kortet i en bankomat och tänkte att jag kanske va tvungen att aktivera det. NEJ! så va inte fallet. Jag rusa till frisören där jag skulle vara om 10min sa att jag var tvungen att flytta fram tiden om det gick för att mitt nya bankomatkort inte funka, så det gick bra sa han. Springer nästan ner till banken eftersom att den närmsta redan hade stängt, tur va det knappt något folk. Kommer fram till herren bakom kassan och frågar va som har hänt och han säger att kortet är Mekulerat? något sådant och det betyder typ spärrat! HUR? Han sa att det hade hänt i måndags, och jag fick kortet i förrgår :S fattar nada. Så nu har jag inget bankomatkort till Stockholm i helgen!! :O Vill slå någon just nu!


Något kul! i Helsingborg ser man ut som spöken på körkorten ;D

rockigt värre med smärre ballader













åhh sexy!

Helgen har vart roande! Lördagen sluta med massvis av nya ideér... Vi får la se hur många som går att uppfylla. Det va Singles In the hood(in the nypan),  göteborg i oktober(om bilen får stanna kvar) Kolmååården, Håkan Hellström, luftmadrass... jaopp och säkert mer som försvann tillsammans me monsterdrinkarna ;D höhö. Bilder från helgen kommer förmodligen upp imon, wiiie :D


blundar och suger så att smaken försvinner,

Jöpp, idag bara dte reegnar, regnar och åter regnar dt! Måste skaffa mig ett paraply... Tur för mig att jag satte hjärnan på max imorse när jag vakna och lär lockarna vara kvar i håret efter duschen, onödigt jobb att platta håret och lockarna kommer tillbaka bara för att det regnar :/ Så nu sparade jag mig lite jobbigt jobb och sleetna hårtoppar ;D
Grannen min ringde på förut (tror att det va raggarn) och fråga om jag visste om dem hade lagat stoppet i avloppet inne i tvättstugan. Sen börja vi prata och han sa att jag fick låna moppen hans om jag ville och vädret tillät, sen bjöd han in på fest typ ;P höhö. Så nu vet jag ytterligare lite om folket som bor i byggnaden. Vi har SpritgladePeter, Raggarn, BoPsyk, DövaGubben, och tanten... Jopp sen ska det finnas några fler ju men dem här var dem "intressanta", sen ska det bo två stycken tjejer ihop och en nyinflyttad kille på min våning... Men ser ju knappt folket.

Ska åka om typ 1timma in till "Nypan" som det tydligen kallas. Då blir det Inflytningsfest/födelsedagskalas ;D wooho!


yoo!

illustration


ensamhet och chokladslick

Jo idag sa jag nej till party, hur kunde jag egentligen? Bara för att man somna förut i skolan och fortfarande e trötter... Ångra mig lite nu faktiskt, men ah blir riktig fest i helgen hemma hos hon den dära som jag ska skaffa klippkort te soffan hos :D hahah. Kan vattna dina blommor i gengäld tänkte jag, lr låna ut ugnen  min någon gång då och då när du vill ha ugnsgrejjer ;D höhö!
Men fick städat och diskat upp all min disk! helt överfyllt i diskhon :O + att jag bakade kaka , mummA!  Men imon blir det tjockiskväll hos Lina med film och pizza och kankse till och med goodis, vem vet jag kankse tar med mig min kaka också:]
Nu sitter jag i min lägenhet och lyssnar på Håkan Hellström och drömmer mig bort!
Fick reda på att sötnosarna från Göteborg har bokat biljetterna idag också! Woohoo nu e det ju säkra bullar att ni kommer upp :D Vi ska ha så mysigt, vm vet kankse inte behövr gå till plugget på fredag så kan vi umgås helt själva den dagen också (A)


So I wanna know, whats the name of the game!

helt snurrig och inget vill fungera så som jag vill ha det!

Har nu hittat körkortet som var på villovägar, ligger på posten inne i Nyköping på Norrköpingsvägen 9. Och ah nu ska jag bara hitta dit så det blir en tess på villovägar. 
Mitt bankomatkort fungerar fortfarande inte och banken i Nyköping kan/vill inte hjälpa mig eftersom att min adress fortfarande  inte är f"flyttad" typ och inga böcker kan jag beställa innan min nya adress finns, helt sluut på detta! orka att flytta!

Just det ja heelt glader! Trodde att mina föräldrar skulle såga mitt förslag rejält när jag fråga om min syster kunde lämna kvar bilen hos mig när hon kommer hit och besöker mig så jag kan få ha den i typ en månad. Och dem sa att det skulle nog gå bra :D Att dem till och med hade pratat om det innan jag kom med förslaget. Hoppas bara att sis min går med  på detta, e ju inte hnns bil även om hon vill påstå det ;P höhö.

Grattis till dig också sötnos! Du och jag som fixat körkort, några kvar bara! Kör inte ihjäl folket på Götets gator nu bara ;D Hoppas att du e en lika naturbegåvning som mig ;D höhö!

Snart kommer ni upp bara n vecka och 1dag kvar!! :D wooho, måste bara stääda så ni ser att jag sköter mig ;D

Kletar!

mums för oss.

Kär i en Ängel

Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnade längre
och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel
Hur kan det va snöflingor i april,
hål i skorna och jag går i ösregnet
och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget
och nu går hon runt här inne i huvudet
och jag går mot henne vart jag än går

Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
och det verkar som solen aldrig når
längre än dit min Natalie går
Jag är i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
och det verkar som solen aldrig når
Aldrig än dit hon går
Aldrig längre än dit min Natalie går
Aldrig längre än dit min Natalie går

Men hennes vänner på resturangen
tror och tyckte jag var dum i huvudet
men jag visste att hon inte brydde sig.
Jag går mot henne vart jag än går
Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
och det verkar som solen aldrig når
längre än dit min Natalie går
Jag är kär i en ängel
Hon ser rakt igenom mig
och det verkar som solen aldrig når
Aldrig längre än dit min Natalie går
Aldrig längre än dit min Natalie går



Håkan Hellström <3


Älskade Gais, Älskade Götet!

wooho! IFK-Gais  idag, och sååklart så vinner mina makrillar! sköönt grabbar, kommit in i vinnarstimmet nu :D Galet härligt! Följde matchen genom Live score, skulle hellre sätt matchen, men ah 30mil ifrån så kunde inte bli så den här gången :(


Här e Gaisarna från götet, här e Gais från Göteborg. Åh vi sjunger våran sång för vi vinner varje gång, Här e Gaisarna från staden Göteborg..!!


Mums för Gais!


TurkosVanilj, vad kommer bli av mig?

TurkosVanilj, vafan betyder det? Nytt ord vi fick lära oss på första lektionen i Marknadkommunikation. Inte det roligaste ämnet som man har, men det funka fick skratta i alla fall. Behövde jag, vet inte riktigt vad det är med mig, men saknar något just nu! Har inte träffat min familj på över en vecka, känns skumt, mina vänner är borta också, dom vill heller inte svara när jag ringer lr skickar sms och behöver prata :O Har ni DUMPAT mig?! Hoppas inte det faktiskt... Har också mobbats för min Göteborska heeela helgen verkligen, fredag-söndag, men stolt över den så bajjs på domdära! Ni vill bara prata lika fint som mig :D mihi!
Idag gick jag hem till Lina efter skolan och fick tårta, mums hade hon bakat! Sedan var jag latmask och köpte kines mat, blev jättesugen i söndags bara för att personen som styrde kontrollen satte på "50 saker du ska äta precis innan du dör" typ något sånt, så kom kines mat och båda börja spilla dräggel, haha. Fick ju ingen mat när man var på besök i 08, taskigt läge. Men det var smaskigt gött, men kinamuren i göteborg e änna goare ändå, smaskigt!


Grattis Lina på födelsedagen!!

    klassfest vk6 och vk5!

Yoo!!