Halmstad tredje gången gillt.

Okej, nu har våran Halmstad tripp varit och vi är alla hemma hela. Vi har fått Halmstads sjukhus att gå runt typ. I alla fall Anna och Fanny. Våran semester började med en aning kaos och mer kaos avslutades det med. När vi kommer till campingen så säger dem att det inte finns någon stuga till oss men dem hittar våran betalning :O. Vi får ut lite irritationer och dem kan ge oss en stuga fram till lördagen och får fixa något annat för sista natten. När vi ska börja packa in kylsaker i kylskpået så fungerar inte elen och där får vi sitta ett bra tag innan detta också fixas. Allt blir bra och hela veckan blev hur skön som helst. Folk träffade vi fast dem flesta var yngre men trevliga. Ägghead stukar foten och någon dag senare får hon en geting i halsen. Fanny svimmar på dansgolvet, jag får bära henne (får tränat armarna i alla fall) Sedan åker vi ambulans och blir borta natten lång. Veckan kunde ha haft bättre väder. Men det blev bra ändå.

Bilder kommer.



Va även på bio igår och såk Baksmällan. Så rolig och knasig. Satt och skratta hela filmen, fast lite var nog åt kvinnan som skratta bakom. När hon skratta så skratta alla åt henne efteråt :D


påväg hem från biokväll.

Bye bye

Igår kväll kom vi på att vi ville åka ner till Varberg ändå, så när klockan slog 23:00 så drog vi oss från gbg och mot staden med helgens raggarfestival. 1man och 4 kvinnor i en bil beger sig nu och när vi kommer fram hittar vi folket. Vi som var sist uppe kom till bilens säten runt halv 6 för att sova men det tog en stund att få ögonen att vilja somna in och möta John Blund. När vi fått sovit någon timma drog vi oss vidare mot McDonalds (mot min förvåning var det mycket folk där kl:10:30) och sedan hem mot gbg.
Imorgon har det blivit dags för årets Halmstads resa! :D Detta blir nu tredje året för mig som vi åker och det ska bli så j**la kul att åka imon!!


Bye bye




Halmstad 2007

Halmstad 2008





rich day

Åkte till Tjörn idag med Faster + familj för att hälsa på den andra Faster + familj för att en viss flicka ska fylla 7år på lördag, men hon är inte hemma då. Så vi fick fira henne lite idag och kameran var framme heela dagen.





Min glass hade pricksjukan :o

Vi gick sedan ner till vattnet

Sacko lekte hejj villt

Krabbfiske

Klipp–klättring

Posé


En manét




Vi spelade också Fia med Knuff

Nyplockade blåbär och hallon blev paj med vaniljsås,
mums

Ebba fick en going dog av släkten, hon "tappade" tungan
av glädje

Snigel on the way

Avslut

sixdays



6 dagar kvar!

Ikväll kommer flickorna eller i alla fall halva gänget :) Nadia ska komma om några timmar typ. Sedan så ska Eve och Ida komma också så ska vi laga middag och ha det trevligt och kankse kolla film, who knows?  Blir vädret fint så kanske dte blir kubb också, alltid blir det ju trevligt så får hoppas på detta ikväll :D Nu är det ju som sagt bara 6 dagar kvar tills att vi drar till Varberg och Halmstad. Hoppas bara att vädret blir bättre till helgen för annars skippar jag nog Varberg och nöjjer mig med Halmstad för där kommer det att bli bäst som vanligt!
Igår bjöd jag Syster och Mormor på middag, sedan körde vi hem mormor och sis hängde med hem och vi kollade på film och somnade sedan.


över

Nu finns det inget mer för mig att göra, mycket synd!




summer




   

   

   




En vecka på sommarlovet har just nu gått och det har vart mycket roliga saker som hänt än så länge :) Lite synd att jag inte har fått träffa dig ännu... Jag har hört av mig, men du har inte hört av dig tillbaka... Har jag gjort något mot dig? Hade vi inte pratat om det vi tjöta om förra gången och det var utrett, lr tog jag fel? Det va ju inte bara jag. Jag saknar dig men känner att det inte bara ska vara jag som ska höra av mig hela tiden.

Än så länge har det hänt:
– Bad/solning
– Firat 20-åring
– Party
– Glassätning i city
– Partilleup
– Picknick med syrran vid RödaSten, med grill och annat mums.
–  Spelnig
– Och musho annat!

Snart bär det av på äventyr utanför Göteborgs murar och vi åker nedåt i landet och första anhallt blir Varberg och sedan till huvudattraktionen som är Karltorpscamping i Halmstad för 3:e året i rad för vissa utav oss... :D Ska bli såå kul! Kan knappast bärga mig.
Till helgen blir det grill med flickorna och middag med syrran...



Ha det så trevligt och Du, du vet att jag saknar dig och vill att du hör av dig!