siffrorna är allt som behövs nämnas, 5-1 hoho!



Gais efter 5-1-knocken: "Det känns konstigt"

Det var en uppskriven match på förhand. Alla väntade sig en knallhård fajt på nya arenan Gamla Ullevi. Då rinner Gais iväg och vinner med smått otroliga 5-1 mot Örgryte. - Just nu känns det konstigt. Jag trodde det skulle bli tufft och tätt men så blev det aldrig. Andra halvlek blev rätt avslagen. Nu känns det otroligt skönt, säger backen Jonas Lundén till FotbollDirekt.se.

Det är stor glädje i Gais-lägret efter tre enkla poäng i den allsvenska premiären. Trots att både tränaren Alexander Axén och spelarna var smått missnöjda med första 45 minuterna ledde laget med 4-1. Gais var rappa i det offensiva spelet och skoningslösa när lägena dök upp.
- Det är perfekt att alla våra fyra offensiva spelare får göra mål idag. Det är riktigt bra avslut. Även om det inte stämmer riktigt spelmässigt så är det här riktigt skönt.

Redan efter fem minuter satte Pär Ericsson 1-0 efter en grov målvaktstavla.
- Ja, det är klart att deras målvakt ska ta den men det tar på hans knä och studsar ut. Jag antar att ÖIS blir osäkra efter det.

Örgryte ställde sin starka anfallsduo Alvaro Santos och Marcus Allbäck på banan för första gången. Santos kvitterade till 1-1 men förde annars en anonym tillvaro under den dryga timmen som han spelade.
- Allbäck är en klasspelare - det märker man. Men idag var han lite ensam. Jag är övertygad om att Örgryte kommer att bli bättre. Både Allbäck och Santos har ju också varit skadade, resonerar Jonas Lundén.

Hur var det att spela på den nya arenan?

- Härligt, det här har man väntat på i två år när man har spelat på Nya Ullevi.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback